Σάββατο 15 Μαΐου 2010

1-1 στο φιλικο με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49' με τον Γουνδουλάκη και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό (50') με τον Φυντανίδη.

Στα δυσάρεστα της φιλικής αναμέτρησης ο τραυματισμός του Νταβόρ Κούκετς. Ο Κούκετς υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και υποβληθει το πρωί του Σαββάτου ( 09:00) σε εγχείρηση αποκατάστασης από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου.

Πανιώνιος:
Μπεθέρα, Μανιάτης (55’ Σάμαρης), Γουέλινγκτον (85’ Χ Μανιάτης), Γιόνσον (70’ Κούρντι), Όμο (80’ Καμπούρης), Κοντοές (82’ Μ'Γκμπαμ), Τσοτσαλίτς (73’ Ακότο), Γουνδουλάκης (80’ Κοντοχρήστος), Κούκετς (58’ Κολοβός), Λουκίνας (73’ Σταυροθανασόπουλος), Σκούφαλης (46’ Αναστασόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης:
Ντεγκρά, Κόλμος, Λαμπρόπουλος, Φυντανίδης, Συμεωνίδης, Γιαννούλης, Λαδάκης, Καραμπέτσος, Οκέκε, Ρίος, Μπακασέτας. Στο Β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Κουρμπέλης, Καράμπελας, Τζουμάγκας Τ., Τζουμακας Ι., Σεντεμεντές, Λαρσινός
Ό Πανιώνιος παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ και του Ντένις Επστάιν που η ποδοσφαιρική του αξία είναι σημαντική αλλά ειδικότερα από τη στιγμή που για την απόκτηση του δεν θα χρειαστούν χρήματα παρά μόνο για το συμβόλαιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου