Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ο Τζαβελλα επιλέχθηκε στους 25


Τελικά δεν θα είναι στο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής ο Μανιάτης αφού δεν επιλέχθηκε από τον Ρεχαγκελ στους 25, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με το άλλο μεγάλο αστέρι του Πανιωνίου τον Τζαβελλα ο οποίος είναι έτοιμος να ζήσει το μεγάλο του όνειρο και να ταξιδέψει για μια ακόμα φόρα το όνομα της ομάδας μας σε όλο τον κόσμο...

Αναλυτικά, οι 25 παίκτες που θα μεταβούν στο Μπαντ Ραγκάζ είναι οι εξής:

Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Αγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Γρηγόρης Μάκος, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει για την Ελβετία στις 21 Μαΐου και θα αντιμετωπίσει στις 25 του μήνα τη Βόρειο Κορέα και την Παραγουάη στις 2 Ιουνίου. Την 1η Ιουνίου ο Ότο Ρεχάγκελ θα ανακοινώσει την τελική 23μελη αποστολή, ενώ αν προκύψει κάποιος τραυματισμός, τότε με τη σύμφωνη γνώμη της FIFA μπορεί να αντικατασταθεί μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου