Τρίτη 18 Μαΐου 2010

«Διαζύγιο» με Ανδριόλα


Επαφές με τη διοίκηση του Πανιωνίου θα έχει τις ερχόμενες ημέρες ο Κώστας Ανδριόλας, σύμφωνα με δημοσιεύμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του μάνατζέρ του, Πασχάλη Παπαδόπουλου. «Δύσκολη απόφαση για τον Ανδριόλα... Για πολλούς λόγους δεν καθιερώθηκε στον Πανιώνιο... Τώρα πρέπει να δει πώς συνεχίζει...», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αρχή του κειμένου, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος ξεκάθαρα για αποχώρησή του: «Ο 25χρονος πανύψηλος τερματοφύλακας δεν βλέπει το μέλλον του πια στη Νέα Σμύρνη. Εχει ακόμα βέβαια ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η αγωνιστική του πρόοδος. Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του».

2 σχόλια:

  1. Δυστυχως και αυτη και καποιες αλλες δυσκολες αποφασεις ειναι απαραιτητες.
    Αληθεια με τον Κοιλιαρα τι να γινεται?διαβαζα τις προαλλες οτι φευγει τρεχοντας απο Εργοτελη.Προφανως(?) ο Στορε δεν θαχει αποψη κι επισης δεν ξερω κι αν τον παιρνει κανεις και ποσο μετα απο 2 κακες εως ανυπαρκτες χρονιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω τελικα κατα ποσο ειναι καλος, δεν εχει εξελιξη σαν παικτης, τι να πω, δεν καταφερε οθτε στον Εργοτελη να γινει βασικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή