Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Δύο αγωνιστικές στον Πανιώνιο




































Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος από τον αθλητικό δικαστή για όσα διαδραματίστηκαν στον δεύτερο προημιτελικό των playoffs με τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου προκάλεσαν διακοπή του αγώνα με συνεχείς ρίψεις αντικειμένων με αποτέλεσμα οι Νεοσμυρνιώτες να δώσουν δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών τη νέα χρονιά:

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

α) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα (ρίψεις σωρείας αντικειμένων κατ΄ εξακολούθηση, μπουκάλια, καρότα, κροτίδα και κέρματα) ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 7.700,00€,


β) για χρήση καπνογόνων, πρόστιμο 2.200,00€ και γ) για υβριστικά συνθήματα εντεταμένης εντάσεως με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για τα οποία (υβριστικά συνθήματα) όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 26 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 3-5-2010.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 11.000 € ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΑΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.... ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ..!!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΟΥ.....




















































































1 σχόλιο: