Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δανεικος και ο Κοντοχρήστος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Κοντοχρήστος παραχωρήθηκε στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα ως δανεικός για 6 μήνες, ήτοι μέχρι την 30η Ιουνίου 2011.

οι τελευταιες εκκαθαρισεις

Οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου μετά τη λαίλαπα Κιντή συνεχίζονται. Τη Δευτέρα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν άλλοι δύο παίκτες, οι Βαρό και Πούπο. «Κλοτσάει» ο Ρίσγκαρντ. Εκτός από μεταγραφές, στον Πανιώνιο ασχολούνται και με το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος υλικού. Έτσι, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Σεντρίκ Βαρό και Ισαάκ Πούπο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν το καλοκαίρι επί εποχής Κιντή, χωρίς όμως να καταφέρουν ποτέ να δείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Πανιωνίου.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν συζητήσεις με τους δύο παίκτες για τη λύση της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το τέλος. Αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα όσον αφορά το θέμα του Κάσπερ Ρίσγκαρντ.

Ο Δανός μέσος απαιτεί περισσότερα λεφτά από αυτά που του προσφέρουν οι «κυανέρυθροι» και κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του, το οποίο είναι αρκετά καλό και δύσκολα θα λύσει τη συνεργασία του, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

96-84 νικη στην παραταση ο Πανιωνιος

Υστερα από ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη και το οποίο κρίθηκε στην παράταση ο Πανιώνιος επικράτησε ενός μαχητικότατου Ικάρου με για την 15η αγωνιστική της Α1. Εβδομή νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είχαν κορυφαίο τον Κοβίλ με 28 πόντους, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση οι Μπατής (18π.) και Αλεξιτς (15π.).

Εξαιρετικό για μία ακόμη φορά το συγκρότημα του Αρη Λυκογιάννη που έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς στην κανονική του διάρκεια. Ογδοη ήττα για την ομάδα της Καλλιθέας, που είχε πρωταγωνιστές τον ΜακΑλαρνι (23π.) και Τόμπσον (16π.)Στην κανονική διάρκεια φάνηκε ότι ο Ικαρος θα έπαιρνε τη νίκη, καθώς προηγήθηκε με καλάθι του ΜακΑλαρνι 2.6 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ωστόσο ο Κράσιτς έκανε χαζό φάουλ στον Τσιάρα, ο οποίος ευστόχησε μόνο στη δεύτερη βολή, με το κανονικό παιχνίδι να λήγει με σκορ 80-80.

Εκεί οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Με εξαιρετική άμυνα και ζηλευτή επιθετική πολυφωνία έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 13-0 (94-81), χάρη στο οποίο «καθάρισαν» την υπόθεση «νίκη». Γενικότερα στο επιμέρους σκορ στο έξτρα πεντάλεπτο ήταν 15-3(!) με τον Πανιώνιο να φτάνει πανηγυρικά στο 96-84.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 37-36, 60-60, 81-81κ.α., 96-84

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας): Άντερσον 8 (1), Αθανασούλας, Άλεξιτς 15 (10 ριμ., 6 ασίστ), Γιαννόπουλος, Τσιάρας 11, Μπατής 18 (3), Γιάνκοβιτς 3, Ιωάννου 4, Κόβιλ 28 (10 ριμπ.), Παραγιός 5 (1), Μπάρλος 4
ΙΚΑΡΟΣ Κ. (Λυκογιάννης): Χάρις 16, Αγαδάκος 4, Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 7 (1), Τόμπσον 16, ΜακΆλαρνι 23 (5), Κερασοβίτης, Κατούφας 5 (1), Πετροδημόπουλος 2, Κράσιτς 7 (1).

1-1 Πανιώνιος Καβάλα με πολύ δόση ατυχίας

Ο Πανιώνιος κρατούσε μέχρι το 89’με το γκολ που πέτυχε ο Μπαλαμπαν στην αντεπίθεση απο στρώσιμο του Μήτρογλου, μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Καβάλα, ωστόσο ένα γκολ από τον Ντιέ με αρκετή δόση τύχης λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1,η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σβέρκος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του εξαιρετικού μέχρι εκείνη τη στιγμή Αυστριακού πορτιέρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στη συνέντευξη Τύπου:


Για το αν σοκάρει το αποτέλεσμα με την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό:
«Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν είμαστε απογοητευμένοι σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ακόμα και από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι η Καβάλα είναι από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Σήμερα σε μεγάλο βαθμό δεν αφήσαμε την Καβάλα να κάνει τις γνωστές τις αντεπιθέσεις, είχαμε προσήλωση στην άμυνα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάναμε αρκετές έτσι ώστε να πάρουμε το παιχνίδι.

Υπάρχει πίκρα για το γκολ και τον τρόπο που το δεχθήκαμε. Δεν υπάρχει απογοήτευση. Γινόμαστε πιο συμπαγείς. Τα τρίποντα είναι επιτακτική ανάγκη, αλλά και η Καβάλα είναι ομάδα που μπορεί παντού να πάρει
αποτελέσματα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι προσθήκες θα μας βοηθήσουν και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν μια νίκη επί της Καβάλας άλλαζε τα δεδομένα για τον Πανιώνιο:
«Μια νίκη δε θα άλλαζε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ότι θα παλέψουμε ως το τέλος για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Αλλά βέβαια θα ήταν διαφορετικό να είχαμε σήμερα τους τρεις πόντους».

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Πανιωνίου:
«Έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Να πάρουμε παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Σε κάποιες θέσεις έγινε αυτό, σε κάποιες όχι. Πάντα υπάρχει η τελευταία στιγμή, αλλά το πιο λογικό είναι να πούμε πως δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφική κίνηση».

Για την αλλαγή του Σβέρκος και ενώ η ομάδα του είχε προηγηθεί:
«Στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που κάναμε ήταν να δώσουμε μια μεγαλύτερη «φρεσκάδα» στην ομάδα. Δεν αλλάξαμε τίποτα στην άμυνά μας ή στο πως έκανε φάσεις η Καβάλα. Συζητάμε για ένα γκολ από 35 μέτρα που χτύπησε σε σώμα και άλλαξε πορεία. Το αποτέλεσμα μας οδηγεί σε σκέψεις, αλλά δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Ίσα-ίσα που με τα «φρέσκα» πόδια θα μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο γκολ. Το μόνο που δεν είχαμε, ήταν μια καλή πάσα, είχαμε τρεις περιπτώσεις».

Για την αλλαγή του Μπάλαμπαν και πόσο βοήθησε τον Μήτρογλου
: «Η αλλαγή έγινε για να τονώσουμε περισσότερο επιθετικά την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επιθετικοί σε κανένα κομμάτι του αγώνα. Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Πιέσαμε καλύτερα αλλά μάς έλειπε κάτι κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Στην επανάληψη κάναμε ότι έπρεπε για να προηγηθούμε


Πανιώνιος-Καβάλα 1-1
66΄ Μπάλαμπαν – 89΄Ντιέ

Πανιώνιος:
Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (68΄ Σβέρκος), Μήτρογλου, ΓουνδουλάκηςΜπάλαμπαν), Κουμορτζί (86΄ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
Καβάλα:
Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (82΄Ναζλίδης), Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτσελ, Ντιέ, Περεϊρίνια (87΄ Ελευθεριάδης), Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς (70΄ Γιάννου), Νικουλάε, Ονουάτσι
(58΄ Διαιτητής: Αρετόπουλος
Κίτρινες κάρτες:
Όμο, Λάτκα - Καρντόσο

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στα πλαίσια της εντός έδρας αναμέτρησής μας (20ή αγωνιστική) για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, 2010 - 2011, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Καβάλα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στις 15.00, η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:
Η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται την Κυριακή 30/1/11, τις εξής ώρες:
11.00 - 15.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου
13.00 - 15.00, Εκδοτήριο Ι.Χρυσοστόμου & Σοφούλη
Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Κάθε κάτοχος Κάρτας φιλάθλου (στην οποία δεν έχει φορτωμένο διαρκείας) αγοράζοντας ενα εισιτήριο, μπαίνει στο γήπεδο χρησιμοποιώντας την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ. Εάν επιθυμεί να αγοράσει (εως δυο) παραπάνω εισιτήρια εκτός του δικού του, λαμβάνει κανονικά εισιτήρια (που θα γράφουν το όνομα του) με barcode τα οποία χρησιμοποιούν οι κάτοχοι για να εισέρθουν στο γήπεδο.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ 1 ΜΑΘΗΤΙΚΗ / ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Συνοδός Μαθητή/ Αθλητή €5
ΘΥΡΑ 2
Κανονικό €10
Παιδικό €5
ΘΥΡΑ 3 (Μόνο από το εκδοτήριο της Αγ. Ανδρέου την ημέρα του αγώνα)
Κανονικό €10
Μέλη €8
ΘΥΡΑ 4
Κανονικό €20
Παιδικό €5
ΘΥΡΑ 7
Κανονικό €20
Παιδικό €5
ΘΥΡΑ 5/6
Επισήμων Α/Γ
Κανονικό €50
Παιδικό €25
V.I.P A/Γ
Κανονικό €60
Παιδικό €30
V.I.P Β
Κανονικό €80
Παιδικό €30
V.V.I.P
Κανονικό €150
Παιδικό €75

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΣΓΚΑΑΡΝΤ

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα bold.dk για το θέμα της συνέχισης ή μη της συνεργασίας του Ρίσγκααρντ με τον Πανιώνιο, έκανε ο Κώστας Παπαδάκος, υπεύθυνος Τύπου της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

«Μπορεί ακόμη να μιλήσει με τη διοίκηση και να διακόψει το συμβόλαιό του, αλλά έγιναν τόσες συναντήσεις τις τελευταίες ημέρες, καθώς αλλάξαμε διοικητικό συμβούλιο», τόνισε στην δανική ιστοσελίδα bold.dk ο υπέυθυνος Τύπου του Πανιωνίου, Κώστας Παπαδάκος και πρόσθεσε:

«Ακόμα προπονείται μαζί με παίκτες που είτε βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, είτε πρόκειται να μιλήσουν με την ομάδα για να αποδεσμευτούν. Ακόμη κι αν δεν συμφωνήσουμε να μείνει ελεύθερος, δύσκολα θα υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα...».

Η αποστολη

Η αποστολή για τη συνάντηση με τους Αργοναύτες:
Μάχο, Παναγόπουλο, Λάτκα, Κοντοέ, Σιόβα, Ομο, Γιόνσον, Αναστασόπουλο, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρη, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν και Σβέρκος.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σκούρτη και Μπέλιτς καθώς και τον Βαρό που πιθανότατα θα λύσει το συμβόλαιό του. Ο Ομο προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και ο Λεμονής τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του.
Τώρα, σε ό,τι αφορά τα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο Έλληνας τεχνικός, όπως προαναφέραμε, δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή σε πρόσωπα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή, κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Μάχο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα και Κοντοές.

Από κει και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι: οι Όμο, Τσότσαλιτς και Κουμορτζί, με τον Όμο, να παίζει -σύμφωνα με όσα έδειξε ο Λεμονής στην προπόνηση- λίγο πιο πίσω από τους άλλους δύο.

Όσον αφορά τους τρεις στην επίθεση, αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ο Γουνδουλάκης δεξιά και φυσικά, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Γιώργου Γκαλίτσιος ο δευτερος δανεικος λογο Μανιατη



Δανεικός στον Πανιώνιο παραχωρήθηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος από τον Ολυμπιακό, για τους επόμενους έξι μήνες, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε νωρίτερα ο Κώστας Μήτρογλου, φορώντας την κυανέρυθρη φανέλα, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«H ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα περάσει αύριο, Σάββατο 29/1, το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκαλίτσιου στον Πανιώνιο».


Γκαλίτσιος

Αρχικά ο Λαρισαίος αμυντικός μας μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του: «Έγινε αυτή η μετακίνηση και ήρθα εδώ με στόχο να πάρω παιχνίδια και να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην παρουσία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Πανιωνίου: «Όπως προείπα βασικός μου στόχος είναι να πάρω παιχνίδια και να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Αν βοηθήσω τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του θα είμαι ευχαριστημένος».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Κώστα Μήτρογλου, τόνισε ότι: «Μιλάω κάθε μέρα με τον Κώστα, ενώ καθοριστική ήταν και η παρουσία του κύριου Λεμονή στον πάγκο της ομάδας. Έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι με ήθελε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα τον Πανιώνιο».

Για τους στόχους του με την ομάδα, δήλωσε: «Ο Πανιώνιος μέχρι στιγμής αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται και πιστεύω ότι εκτός και από το να παραμείνουμε στην κατηγορία, μπορούμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εμένα το κύριο μέλημα μου είναι να τα δώσω όλα για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

Θετικό είναι για αυτό το γεγονός ότι πλέον θα προπονείται μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου: «Παίζει σημαντικό ρόλο για εμένα ότι θα είμαι με τον Κώστα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τον Ολυμπιακό που είναι και η ομάδα που ανήκουμε. Όπως προείπα είναι σημαντικό για εμένα που στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται και ο κύριος Λεμονής. Αυτό που έχω να κάνω εγώ, είναι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: «Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης του Πανιωνίου και δεν θέλω να αναφερθώ στον Ολυμπιακό. Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι του εύχομαι να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Οσο για τα επομενα βηματα μεχρι την δευτερα εχουμε..

Η σχέση του... Βαρό
Η περίπτωση του Γκαλίτσιου συνδέεται άρρηκτα με το μέλλον του Βαρό στον Πανιώνιο, με τον Γάλλο από σήμερα να ξεκινά συζητήσεις με τη διοίκηση του Πανιώνιου για τη λύση του συμβολαίου του (δεν έχει «χώρο» στο ρόστερ με την ύπαρξη και των Κοντοέ, Γιόνσον δεξιά). Χθες, ειρήσθω εν παρόδω, οι Χίκα και Παρτούς έλυσαν τα... δικά τους (μετά τους Βαζ Τε, Φουνκουάγιο και Κοιλιάρα), με τους Ρίσγκαρντ, Πούπο και εσχάτως και τον Γάλλο αμυντικό να είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο.

Ενδεχομένως, πάντως, με τον Βαρό τα πράγματα να είναι λίγο πιο... περίπλοκα, υπό την έννοια ότι στις σκέψεις του είναι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και η πιθανότητα προσφυγής (!), πλην όμως ο Πανιώνιος δεν ανησυχεί...

Μια φημολογία που αναπτύχθηκε και για προσφυγή του Μπέλιτς ναι μεν ισχύει (ο Τσέχος πορτιέρο δεν έκανε προπόνηση για μία ημέρα, όμως χθες γυμνάστηκε κανονικά), αλλά δεν έχει καμία... τύχη στα δικαιοδοτικά όργανα.

Υπάρχει και η περίπτωση του Σαλαλί που ενδιαφέρει τον Θρασύβουλο, αλλά και την τουρκική Εσκισεχίρ, ενώ ο Λεμονής θα επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του στόπερ της ΑΕ Λεμεσού, Εντούιν Ουόν, χωρίς όμως το συμβόλαιο του άσου από τη Ρουάντα (τελειώνει το 2012) να επιτρέπει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τέτοιες σκέψεις...

.



Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Βασίλης Σκούρτης στον Θρασύβουλου

Ο νεος προπονητης του Θρασυβουλου Ακης Μαντζιος δεν ανεβηκε μονος στον Θρασυβουλο αφου θα αποκτησει τον Βασιλη Σκουρτη.
Ο 19χρονος (27-2-1992) στράικερ θα παραχωρηθεί δανεικός από τους "κυανέρυθρους" έως το τέλος της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας μέχρι τώρα αγωνιστεί τρεις φορές στο πρωτάθλημα της Super League (κόντρα σε Ξάνθη, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Τρίπολης). Ο ταλαντούχος Αλβανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στον Πανιώνιο για τρία χρόνια, ενώ πρωτύτερα είχε περάσει από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για να ακολουθήσει το τολμηρό βήμα στη Λάτσιο!

Το... ξεσκαρτάρισμα συνεχίζεται

Το... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ συνεχίζεται στον Πανιώνιο. Ο Τάκης Λεμονής είχε ζητήσει να μειωθεί το ρόστερ και γι αυτό η διοίκηση απομακρύνει τους παίκτες που δεν υπολογίζει (προέβη σε κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τους δύο ποδοσφαιριστές). Γι αυτό τον λόγο παρελθόν αποτελούν οι Χίκα και Παρτούς.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Λουκίνας στον ΠΑΟ Ρουφ

Στον ΠΑΟ Ρουφ ως δανεικός από τον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Λουκίνας. Ο νεαρός άσος δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε στην ΑΕΛ Καλλονή(στην οποία επίσης είχε δοθεί δανεικός) και έτσι επέστρεψε στους «νεοσμυρνιώτες». Η διοίκηση των τελευταίων αποφάσισε να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό, αυτή τη φορά στον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο 20χρονος παίκτης παρευρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της νέας του ομάδας και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών. Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟ ο Λουκίνας θα έχει ως προπονητή τον Μίλτο Γκόφα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και παλαιότερα στην Αγία Παρασκευή.


Λουκίνας στο scorernews.gr: «Ήρθα στο Ρουφ λόγω ομάδας και Γκόφα»

Ο Ζερμέιν Άντερσον ειπε το ναι....

Ο Ζερμέιν Άντερσον απάντησε θετικά στην πρόταση του Πανιωνίου και αν όλα πάνε καλά αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νεοσμυρνιώτες. Ο 28χρονος (1.88μ.) διεθνής Καναδός προέρχεται από τη ρωσική Τρίουμφ από την οποία έμεινε ελεύθερος και στους "κυανέρυθρους" θα καλύψει το κενό του Κιθ ΜακΛάουντ.

Τελος ο Δημήτρης Κοιλιάρας και ακολουθει ο Σόλομον Οκπάκο

Για άλλες πολιτείες... τράβηξε ο Σόλομον Οκπάκο. Σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα “record”, ο 20χρονος μπακ του Πανιωνίου βρίσκεται ήδη στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου για να δοκιμαστεί από την Ναβάλ.
Στο μεταξύ οι αποδεσμεύσεις συνεχίζονται και μετά τους Φουνκουάγιο και Βαζ Τε, παρελθόν για τον Πανιώνιο αποτελεί ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Ο Έλληνας μέσος είχε αποκτηθεί από τον Εργοτέλη πριν από 2,5 χρόνια ως μεγάλο ταλέντο αλλά δεν είχε την ανάλογη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και την Τετάρτη οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στον Εργοτέλη ενώ φέτος ήταν εκτός πλάνων από το ξεκίνημα της σεζόν.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πρέπει να απολογηθεί για την κακοδιαχείριση ο Κιντής

ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΤΟΥΡΗ :

«Ο κ. Κιντής έχει κάνει κάποια πράγματα τα οποία θα απασχολήσουν για αρκετό καιρό τον Πανιώνιο. Όταν κάποιος άνθρωπος έρχεται και πείθει τον μεγαλομέτοχο να του δώσει την διαχείριση της ομάδας και μέσα από αυτή τη διαχείριση διογκώνεται ο αριθμός του ρόστερ, όταν με το… καλημέρα τέσσερις παίκτες είναι εκτός ομάδας και όταν την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτούνται άλλοι δύο με ακριβά συμβόλαια που κοστίζουν όσο η ετήσια μισθοδοσία πέντε βασικών παικτών της ομάδας και από αυτούς τους δύο κανείς δεν έχει παίξει ούτε μισό λεπτό, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά για τα οποία θα πρέπει να απολογηθεί ο κ. Κιντής», τόνισε αρχικά ο κ. Βεντούρης και συμπλήρωσε:

«Είναι ένα θέμα για το οποίο μαζεύουμε στοιχεία. Υπάρχει παράδειγμα δύο παικτών, που μέσω της προσωπικής αλληλογραφίας που υπήρξε επρόκειτο να αποκτηθούν δωρεάν από τις ομάδες τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε συμβόλαιο 150 χιλιάδων για την απόκτηση του ενός, χωρίς μέσα απ' τα χαρτιά, που έχουμε εμείς τουλάχιστον, να εξηγείται το πως για ένα παίκτη που θα ερχόταν χωρίς αντίτιμο στην ομάδα του και υπήρχε μόνο υποχρέωση για την καταβολή ποσοστού σε περίπτωση μεταπώλησης, βρεθήκαμε να πληρώνουμε 120 χιλιάδες γιατί μας... κυνηγάει η ομάδα του Δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα, αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα μας απασχολήσει».

«Δεν φεύγει ο Κομουρτζί»

Από εκεί και πέρα, ο Γεράσιμος Βεντούρης αναφέρθηκε σε θέματα μεταγραφών, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Κουμορτζί θα παραμείνει στον Πανιώνιο, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι.
«Ο Κουμορτζί δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Είχαμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, που μας έδινε και χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, όμως, τελικά άλλαξε την πρότασή του και μας έδινε μόνο παίκτες και δεν συμφωνήσαμε. Διαπραγματεύσεις υπήρχαν και με τον Ολυμπιακό, όμως, δεν το προχωρήσαμε γιατί ακούστηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό για... σύνδεση μεταξύ των δύο ομάδων και αποφασίσαμε να μην δώσουμε τροφή για συνέχεια σε όλα αυτά», ήταν τα λόγια του προέδρου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, ο οποίος συμπλήρωσε σχετικά με τις μεταγραφές:

«Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ θεωρούσαμε ότι θα πάρουμε τον Μπαλάφα, καθώς είχαμε συμφωνήσει και με τον παίκτη και με τον ΠΑΟΚ. Όμως, το βράδυ του Σαββάτου πληροφορηθήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα δώσει πουθενά τον παίκτη, λόγω ενός τραυματισμού άλλου ποδοσφαιριστή του. Εξετάζουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο».

Από εκεί και πέρα, ο Γεράσιμος Βεντούρης, σχολίασε τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου στο γκολ με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα με τον παίκτη, για να προσέξει λίγο την συμπεριφορά του», ενώ για τα διοικητικά ξεκαθάρισε ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής που να τον πείσει για την παραχώρηση των μετοχών, τότε η ομάδα θα προχωρήσει ως το καλοκαίρι ως έχει.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η διαιτησία σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο 1-1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΚΑΚΟΣ παναθηναικος

Ένα ακόμα χειρουργείο στον Πανιώνιο που του κόβει τα πόδια με το μην απομακρύνετε από την ζώνη του υποβιβασμού Ένας κακός Παναθηναϊκός με καλύτερο του παίκτη τον Κακο και τον Σισε που βρήκε τα δύσκολα από τον Πανιώνιο που είχε σε εξαιρετική μέρα τους Μάχο, Γιόνσον, Ομο, Ριέρα,Μήτρογλου,Σιόβας, Κοντοές και Τσότσαλιτς. Τελικά κατάλαβαν ποια είναι η θέση του Ομο που έχει αρχίσει να βγάζει μάτια με την απόδοση του και έχει ελευθερώσει και τον Τσοτσαλιτς στον δημιουργικό τομέα. Ο Μητρογλου έχει βγάλει τα όπλα του και σκοτώνει το παιδί με την απόδοσή του και την παραγωγικότητα που έχει στο γκολ αλλά πρέπει να βρει έναν απλό τρόπο να πανηγυρίζει τα γκολ γιατί τον έχουμε ανάγκη σε όλα τα παιχνίδια..!! Έχει ήδη πάρει 2 κίτρινες κάρτες... Ο Κοντοες ήταν για μια ακόμα φορά η ψυχαρα ο πανθηρας της ομάδας μας , ο Μαχο η κολόνα μας, τι έπιασε ο άνθρωπος....!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής):
Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Ομο, Ριέρα (82’ Αναστασόπουλος), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (72’ Σβέρκος), Κουμορτζί (82’ Σάμαρης), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέϊρα)
:Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σισέ, Γκοβού (75’ Καραγκούνης), Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (88’ Μαυρίας), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Κίτρινες:
Κοντοές, Κουμορτζί, Μήτρογλου, Γιόνσον, Σάμαρης-Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καντέ
Διαιτητής:
Κάκος Αν.
Βοηθοί:
Ευθυμιάδης Δ. , Γεωργαράκος Ν.
Τέταρτος:
Θάνος Δ.
Γήπεδο:
Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

Σαν διοίκηση δεν θεωρούμε πρέπουσα την κριτική της διαιτησίας. Δυστυχώς η σημερινή αλλοίωση αποτελέσματος με τον τελείως αδικαιολόγητο καταλογισμό πέναλτι από τον κ. Κάκο, μας αναγκάζει να παρεκκλίνουμε από αυτή την πρακτική.
Η εμπειρία του εν λόγω διαιτητή καθιστά την απορία μας ακόμα μεγαλύτερη.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς την Ε.Π.Ο. και την Επιτροπή Διαιτησίας για τα περαιτέρω.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
ΛΕΜΟΝΗΣ

«Σίγουρα όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα δεν είναι αρνητικό να φέρεις ισοπαλία, αλλά όπως έγινε το παιχνίδι είμαι δυσαρεστημένος από το «Χ» και αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει στα αποδυτήρια».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτή την φάση. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές, η αίσθηση που υπάρχει στην ομάδα είναι πως είμαστε δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν και να παίζουν καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό, γιατί δουλεύουμε κάποια σημεία στην ανάπτυξη, να κρατήσουμε καλύτερα την μπάλα και να βγαίνουμε καλύτερα από πίσω. Μπορούμε να βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα. Έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης αλλά χρειάζεται κι άλλο χρόνο. Όμως, ο χρόνος πιέζει και τα αποτελέσματα πιέζουν».

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: «Αν το δούμε ότι παίξαμε με τον Παναθηναϊκό είναι θετικό. Αλλά δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή που είχαμε από αυτό το ματς. Αν είχαμε, μετά το γκολ το δικό μας, λίγο χρόνο να κυλήσει, θα ήταν διαφορετικά. Θα είχαμε βρει τους χώρους. Η γρήγορη ισοφάριση ήταν ανασταλτικό κομμάτι».

Για τις μεταγραφές: «Θα δούμε αύριο (σ.σ. Δευτέρα). Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε από το παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι… παράξενο. Θα είναι πολλές οι ομάδες που δεν θα είναι με τίποτα ήσυχες. Βλέπουμε κάποια αποτελέσματα, που κινδυνεύουμε και μετά έχουμε ελπίδες για την Ευρώπη. Δεν είναι το ίδιο για την κορυφή που δείχνει να ξεκαθαρίζει».

Τέλος ο τεχνικός του Πανιωνίου συμπλήρωσε: «Θα ήθελα, τελειώνοντας, να σταματήσουμε να έχουμε κάποιους παίκτες στην πρώτη σελίδα. Να ηρεμήσουμε όλοι. Είναι ομαδικό το παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε με πολλά νέα παιδιά. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε πραγματικά δυνατή προσπάθεια και βλέπετε πως αλλάζει το κλίμα μέσα σε λίγες μέρες».
Μάρκους Γιόνσον
«Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ ευχάριστο για μας που ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα πράγματα πλέον είναι καλύτερα στην ομάδα, έτσι κι εγώ θέλω να αποδώσω καλύτερα. Ο Τάκης Λεμονής είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Γιούργκεν Μάχο

« Δεν ήταν πέναλτι και δεν μπορώ να καταλάβω πως το έδωσε ο διαιτητής. Το σημαντικό είναι ότι γύρισε ο κόσμος στο γήπεδο. Πλέον όπως και από την αρχή της σεζόν είναι τελικός και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά»

Σίτο Ριέρα

«Παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο για τον διαιτητή ωστόσο θεωρώ ότι έκανε ένα σημαντικό λάθος», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ριέρα ο οποίος ρωτήθηκε εάν γνωρίζει ότι ο Κάκος είναι ο καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα:

«Γνωρίζω ότι είναι ο καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι δεν έκανε λάθος. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το γκολ έπεσε η απόδοση μας αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Σουλεϊμαν
Όμο
«Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν ο Πανιώνιος. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Καβάλα και θέλουμε μόνο τη νίκη

Τσοτσαλιτς

«Σημαντικός ο βαθμός που πήραμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Το πέναλτι πρέπει να το δούμε στην τηλεόραση. Με την καβάλα θέλουμε μόνο νίκη, είναι δύσκολο ματς. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, ελπίζω να έρθουν και με την Καβάλα. Είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα φέτος παλεύουμε για την παραμονή, ελπίζω του χρόνου να παλεύουμε για τα play off».





19:30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....

Με τον Βάτσλαβ Σβέρκος να κάνει την «παρθενική» του εμφάνιση στην αποστολή, ξεκιναει ενας αγωνας «Ο θάνατος σου, η ζωή μου»! κοντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέχος επιθετικός, πάντως, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο, αφού θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει, ενώ επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο «99».

Ένα… περίεργο 4-3-3 αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Τάκης Λεμονής.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο
Μάχο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια σε σχέση με το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα και Κοντοές, οι τέσσερις, δηλαδή, που δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Άρη να δημιουργήσουν ούτε… υποψία φάσης στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι: ο
Όμο δεξιά, ο Τσότσαλιτς αριστερά και ο Κουμορτζί στο κέντρο. Εδώ παρατηρήθηκε και η εξής… ιδιοτροπία στην προπόνηση του Σαββάτου και τελευταία πριν τον αγώνα με τους «πράσινους». Όταν αμύνονταν οι τρεις ποδοσφαιριστές το έκαναν μαζί, στην ευθεία και κοντά-κοντά(!), ενώ, όταν βρίσκονταν στην επίθεση, ο «Κούμο» ανέβαινε για να «κάνει» παιχνίδι και το σύστημα της ομάδας άλλαζε από 4-3-3 σε 4-2-1-3.

Όσον αφορά τους τρεις στην επίθεση, αριστερά θα ξεκινήσει ο
Ριέρα, ο Σάμαρης δεξιά, στη θέση του τιμωρημένου Μπάλαμπαν -αν και υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να παίξει ο Γουνδουλάκης εκεί- και φυσικά, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Αποστολή της ομάδας


Μάχο, Μπέλιτς, Λάτκα, Κοντοέ, Βαρό, Σιόβα, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλο, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρη, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου και Σβέρκος.

* Τη Δευτέρα (24/1) ο Γεράσιμος Βεντούρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα στις πρώτες ημέρες προεδρίας του στον Πανιώνιο.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ

Δυο νέα ονόματα έχουν αρχίσει να ακούγονται για τον Πανιώνιο μετά την εγκατάλειψη των περιπτώσεων Νικολαου και Μπαλαφα.
Είναι ο Κροάτης διεθνής, Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Γερμανία με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, ενώ έχει παίξει ακόμα στις Στουτγκάρδη, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Την φετινή περίοδο ο Βράνιες ήταν στην Τουρκία, όπου έπαιξε σε 13 ματς με την φανέλα της Γκέντσλεμπιρλιγκί από την οποία όμως αποχώρησε. Ο παίκτης που έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου 1980, έχει 26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κροατίας και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο Βράνιες είναι σίγουρα ένας παίκτης που θα προσδώσει δύναμη, ποιότητα και φυσικά εμπειρία στην μεσαία γραμμή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αν αποκτηθεί.
Η δεύτερη περιπτωση ειναι ο Φώτης Παπούλης που φέρεται να εξετάζει ο Τάκης Λεμονής. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανθρακικό και ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου πιστεύει πως μπορεί να δώσει λύσεις στο ρόστερ της ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα μελετήσει τις επόμενες ημέρες την συγκεκριμένη περίπτωση και στην συνέχεια θα κάνει την τελική εισήγησή του. Κατά το παρελθόν ο Παπούλης είχε αγωνιστεί στους Πυρσό Γρεβενών, Παναχαϊκή, Λαμία και Αχαρναϊκό.










Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Χρηματικό πρόστιμο αποφάσισε να «ρίξει» ο αθλητικός δικαστής σε Πανιώνιο .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

α) για τα ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.200,00€ και 
β) για την χρήση κροτίδων ήχου στην εξέδρα των οπαδών της, πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 16-1-2011.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..... Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ....

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Φουλ οι μηχανες για τετραδα

Ούτε η εχθρική διαιτησία, όπως τη χαρακτήρισε ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» Γιάννης Θωμάκος, ούτε το προβάδισμα 5-4 της σλοβενικής Κόπερ, εμπόδισαν τον Πανιώνιο από μία ακόμη ευρωπαϊκή νίκη που χρίζει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά.Ο στόχος για τους κυανέρυθρους επετεύχθη και ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι πλέον ορθάνοιχτος! Αν και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι παίκτες της ελληνικής ομάδας φρόντισαν να κάνουν το ματς… ντέρμπι! Η Κόπερ δεν είναι από τις ομάδες φόβητρο, κατάφερε όμως να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο με 5-4. Στη συνέχεια το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης παρουσίασε το πραγματικό του πρόσωπο και με αποφασιστικότητα έφτασε στο τελικό 12-8, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ματς.

Η ρεβάνς της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου και ο Πανιώνιος μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση.
Ο αρχηγός του Πανιωνίου Γιάννης Θωμάκος τόνισε: «Είχαμε μπορώ να πω εχθρική διαιτησία αλλά καταφέραμε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Είναι όμως ακόμα ένα παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση αλλά σίγουρα είναι ένα σκορ που μας δίνει μια ηρεμία όσον αφορά τη ρεβάνς».

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 0-3, 2-3, 1-2.
Κοπερ: Ναστραν 1, Ρατσούνιτσα 1, Μπούρμπουραν 3, Μπαρμπαριτς 1, Τσούπιτς 2.
Πανιώνιος: Μιράλης 4, Μάζης 1, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 3.

Εμίλ Ντίκα και η σέξι Αμάλια

Στην απόκτηση του Εμίλ Ντίκα στρέφουν την προσοχή τους οι ιθύνοντες του Πανιωνίου, αφού δεν φαίνεται να… προχωρά η περίπτωση του Μάριου Νικολάου (ΑΕΛ). Ο 28χρονους Ρουμάνος που ανήκει στην Κλουζ, προτάθηκε στους «κυανέρυθρους» και η περίπτωση του εξετάζεται. photo Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα απασχόλησε και τη Λάρισα.Ο Ντίκα αγωνίζεται στην Κλουζ από το 2009 (14 συμμετοχές, 1 γκολ). Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια φορούσε τη φανέλα της Ραπίντ Βουκουρεστίου (100 συμμετοχές, 4 γκολ). Τα ευχάριστα για τους φιλάθλους τoυ Πανιωνιου είναι πως αν έρθει στη χώρα μας ο Ντίκα θα φέρει μαζί και την όμορφη σύζυγο του, Αμαλία

Διαρκείας Β' γύρου ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!

Η νίκη επί του Άρη και οι νέες μεταγραφές έφεραν στα γραφεία της ΠΑΕ αιτήματα φιλάθλων για εισιτήρια, διαρκείας Β' γύρου για έκδοση καρτών φιλάθλου.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ: «Είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή οι φίλοι του Πανιωνίου θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και θα βοηθήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Το γήπεδο θα ντυθεί στα κυανέρυθρα. Αυτά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο και την όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει ότι στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή και πως για να αποκτήσει κάποιος το "μαγικό χαρτάκι" θα πρέπει απαραίτητα να είναι κάτοχος της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.
Στην Νέα Σμύρνη δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί με απόφαση της Αστυνομίας.
Στην Αθήνα ο Kβιρκβέλια την Πέμπτη
Την Πέμπτη αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα ο Ντάτο Kβιρκβέλια που θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου για πιθανή μεταγραφή του στους κυανέρυθρους. Λίγο αργότερα στο γήπεδο του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Κώστα Μήτρογλου ως ΜVP της αγωνιστικής

Μεσα και ο Σβερκο για το παιχνιδι της κυριακης με τον Παο....

Nα βάλει πολλά γκολ και να βοηθήσει τον Πανιώνιο να σωθεί επιθυμεί ο Βάτσλαβ Σβέρκος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού τόνισε ακόμα ότι έχει μιλήσει με τον Μάρτιν Λάτκα για να πάρει πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ. Ξέρω ότι η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα βαθμολογικά είναι δύσκολη. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δεν είναι λίγες οι ομάδες που κάνουν πορεία στην Ευρώπη. Μίλησα και με τον Λάτκα και μου είπε ότι Πανιώνιος είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις», δήλωσε ο Τσέχος επιθετικός στη «Sportday

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

100.000 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ......


ΕΝΑΜΙΣΗ
ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
100.000 ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΠΟ ΕΣΑΣ, 843 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.... ΠΑΝΙΩΝΙΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ 69 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...!!! (ΠΟΝΗΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε?)
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΑΙ ΟΦ, ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΚΥΠΕΛΟ......

Δηλωσεις Σβερκος και επομενες μεταγραφες

Το…προαίσθημα οδήγησε τον Βάτσλαβ Σβέρκος στο να επιλέξει τον Πανιώνιο για να συνεχίσει την καρίερα του, όπως τόνισε στον ελληνικό Τύπο ο Τσέχος επιθετικός.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Γνώρισα τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη και άλλους ανθρώπους του συλλόγου και διαπίστωσα ότι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Έμαθα ότι νικήσαμε τον Άρη. Πολύ σημαντική νίκη», τόνισε αρχικά ο Τσέχος επιθετικός στην «Sportday».


Σχετικά με τον λόγο που επέλεξε την ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Έχω καλό προαίσθημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης, ο Μάρτιν Λάτκα μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της και σίγουρα έπαιξε ρόλο», κατέληξε.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Μάριου Νικολάου στη Νέα Σμύρνη, θα πρέπει να θεωρείται διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι «κυανέρυθροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 27χρονο ανασταλτικό μέσο.

Πλέον αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Νικολάου είναι να συμφωνήσει ο Πανιώνιος και με την ΑΕ Λεμεσσού, είτε για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, είτε για απευθείας μεταγραφή.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Ντάτο Κβιρκβέλια, με τον αριστεροπόδαρο διεθνή Γεωργιανό αμυντικό να αναμένεται στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του εξάμηνου δανεισμού του από την Ρούμπιν Καζάν.

O Kβιρκβέλια είναι 42 φορές διεθνής, ενώ η απόκτησή του θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- με τη μορφή του δανεισμού.

Τον παίκτη, τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τον ήθελε ο
Τάκης Λεμονής και στην Ομόνοια…

το πρόγραμμα του Πανιωνίου στη συνέχεια, το οποίο είναι:

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Πανιώνιος-Καβάλα
Εργοτέλης-Πανιώνιος
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Ατρόμητος-Πανιώνιος
Πανιώνιος-ΑΕΛ
Ηρακλής-Πανιώνιος
Κέρκυρα-Πανιώνιος
Πανιώνιος-Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Συνέντευξη Στάθης Χάιτας
Συνεντευξη Λεμονη
Συνεντευξη Μητρογλου

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μετα τον Αλεξιτς, Πανθηρας και ο Μονρό ......!!

Για τον μεν Αλεξιτς όλα δείχνουν πως αύριο Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η μετακίνησή του και θα έρθει στην Ελλάδα, για τον δε Μονρό απομένει το συμβόλαιο του παίκτη ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν έπαιξε στην ιταλική, νεοφώτιστη στη Lega Μπρίντιζι αλλά τραυματίστηκε μόλις στη 2η αγωνιστική και έκτοτε αντικαταστάθηκε από τον Αντονι Ρόμπερσον.

Η άφιξη του
Μονρό ουσιαστικά θέτει εκτός ομάδας τον ούτως ή άλλως τραυματία Κιθ ΜακΛάουντ ο οποίος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα όσο αγωνίσθηκε τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζοντας παράλληλα διάφορες ατυχίες με τραυματισμούς.

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.. 0-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟ "Κλ.Βικελίδης" ΤΟΝ ΑΡΗ

Έπρεπε να φορέσει ο Κώστας Μήτρογλου την φανέλα του Πανιωνίου για να σπάσουν οι “κυανέρυθροι” την πιο... αραχνιασμένη παράδοση του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά από 50 χρόνια οι Νεοσμυρνιώτες έφυγαν με τη νίκη (0-2) από το "Κλ.Βικελίδης" με δύο τέρματα του νεαρού στράικερ,αφού η τελευταία νίκη μας στη Θεσσαλονίκη χρονολογείται από τις 18 Ιουνίου του 1961. Πόσο δυσκολο ήταν να το καταλάβουν αυτό που φωνάζαμε 2 χρόνια τώρα θελαμε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ...... Είναι τρέλα να είσαι Πανιώνιος την μια μέρα μπορεί να είσαι στην κόλαση και την άλλη να νιώθεις με μια απλή νίκη βασιλιάς...... Ακόμα κανείς δεν μπορεί να ηρεμήσει κάντε μας να τρελαθούμε τελείως....

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.ΜΑΝΤΑΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Δ.ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ, Χ.ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Λοθάνο Οριόλ, Περέιρα Μίτσελ, Νταρσί Νέτο, Γιώργος Κατίδης (67' Χρήστος Αραβίδης ), Χουάν Κάρλος Τόχα (80' Αλβάρο Πορτίγια), Ρικάρντο Φατί, Κώστας Καζναφέρης (58' Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις), Νίκος Λαζαρίδης, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Φρανσίσκο Χαβίτο

Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Σουλεϊμόν Ομο, Γιάννης Κοντοές, Μάρκους Γιόνσον, Μάρτιν Λάτκα, Έντιν Τσότσαλιτς (80' Δημήτρης Αναστασόπουλος), Μπενάρ Κουμορτζί (57' Φανούρης Γουνδουλάκης ), Δημήτρης Σιόβας, Σίτο Ριέρα, Κώστας Μήτρογλου, Μπόσκο Μπάλαμπαν (63' Ανδρέας Σάμαρης)


Τάκης Λεμονής: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Όπως καταλαβαίνετε μετά την γκέλα με την Ξάνθη ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για εμάς.

Όσον αφορά στην αρνητική παράδοση που σπάσαμε εγώ έμαθα το τελευταίο διήμερο γι' αυτό. Ήμασταν και τυχεροί και ικανοί και τα καταφέραμε. Προσωπικά νιώθω μία χαρά».
Αν σκεφτούμε ότι είναι στην ομάδα λίγες ημέρες, η εμφάνισή του είναι σημαντική. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει, γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει, απλά δεν περίμενα ότι στην εμφάνισή του θα έβαζε δύο γκολ", είπε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

"Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου δεχθήκαμε έντονη πίεση, μετά είχαμε καλή πάσα στον Μήτρογλου, πετύχαμε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με οργανωμένες επιθέσεις. Από εκεί και πέρα είναι λογικό να είσαι ικανοποιημένος όταν σπας μια παράδοση 50 χρόνων" και αναφέρθηκε στην απόκτηση του Σβέρκος.

"Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε οριστικοποιήσει άλλες δύο περιπτώσεις κι αυτό θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα για τη ομάδα", για να καταλήξει σχετικά με τους φιλάθλους του Πανιωνίου και του Αρη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν. Όταν κερδίζουμε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, αλλά πρέπει να βλέπουμε κάποια πράγματα που γίνονται. Οι φίλοι του Αρη στο πέταλο ενίσχυσαν την ομάδα τους, παρότι η ομάδα τους ήταν πίσω στο σκορ. Πρέπει να τα κρατάμε όλοι μας αυτά, να τα δουν και οι δικοί μας γιατί αν δεν είμαστε όλοι ενωμένοι, δεν μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα"


78-75 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΣΟΚ ΛΟΓΟ ΒΟΥΓΙΑΝΙΤΣ

Στη… σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Μίλος Βούγιανιτς, ο Πανιώνιος πήρε δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη επί της Αεκ με 78-75. Το τελικό 78-75 προέκυψε από την… ρουλέτα των βολών!
Κάταγμα κνήμης περόνης υπέστη ο Μίλος Βούγιανιτς σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών, κάτι που σημαίνει πως χάνει σίγουρα τη χρονιά και ίσως σταματήσει και το μπάσκετ!Ήταν 4'52'' πριν από τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησηςόταν ο Σέρβος γκαρντ πήρε την μπάλα από τον Καστλ και ήταν έτοιμος να τρέξει την ομάδα του στον αιφνιδιασμό. Στο πρώτο βήμα το πόδι του κόλλησε στο παρκέ και έπεσε κάτω σφαδάζοντας.

Το γήπεδο «πάγωσε» κι όσοι τον πλησίαζαν έπιαναν το κεφάλι τους σοκαρισμένοι από το θέαμα. Ο παίκτης παρέμεινε για δέκα λεπτά στο παρκέ, μέχρι οι γιατροί να του δέσουν το πόδι και το φορείο να τον μεταφέρει εκτός γηπέδου υπό τα χειροκροτήματα των θεατών.

Το σημερινό θα ήταν ούτως ή άλλως το τελευταίο ματς του Βούγιανιτς με τη φανέλα του Πανιωνίου, καθώς είχε συμφωνήσει με την Παρτιζάν...

Στον Μίλος Βούγιανιτς αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη του Πανιωνίου. Στις δηλώσεις του επισήμανε: "Προφανώς ο τραυματισμός του Βούγιανιτς επισκιάζει τα πάντα. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και ευχόμουν να το συνδυάσει με νίκη και καλή εμφάνιση. Είναι καταπληκτικό παιδί. Αποτελούσε μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να πάει στην Παρτιζάν και να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ο τραυματισμός του Μίλος αποτέλεσε ισχυρό σοκ και μετά από αυτό εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και δεν εννοώ μόνο τα αγωνιστικά. Ένας άνθρωπος τόσο δικός μας έπαθε τέτοια ζημιά. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε και τον ΜακΛάουντ είχαμε πρόβλημα στον άσο, όμως, μας βοήθησε πολύ με την δημιουργία του ο Αθανασούλας. Δεν κάναμε συγκλονιστική εμφάνιση, αλλά πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Την αφιερώνουμε στον Βούγιανιτς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή του και στην καριέρα του, αν συνεχίσει". Ο Μάριος Μπατής είπε: Και να χάναμε και να κερδίζαμε το μυαλό μας θα ήταν, όπως είναι και τώρα, στον Μίλος. Του αφιερώνουμε τη νίκη".

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 41-34, 63-59, 78-75

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Αθανασούλας 11 (1), Βούγιανιτς, Γιαννόπουλος 4 (1), Τσιάρας 15 (1), Αθηναίου, Μπατής 7, Γιάνκοβιτς 4, Καββαδάς 5, Ιωάννου 9 (1), Κοβίλ 16, Παραγιός 5, Μπάρλος 2
ΑΕΚ (Γκέκος): Καστλ 23 (1), Νικολαΐδης 9 (1), Παπανικολάου 4, Μακ 6, Ντικούδης 13, Δορκοφίκης 18 (1), Καλλινικίδης, Σπαρκς, Μελς 2

Μίλουτιν Άλεξιτς είπε το ναί

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Μίλουτιν Άλεξιτς, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση των "κυανέρυθρων" και μέχρι αύριο αναμένεται στην Αθήνα. Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ αφήνει την ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία ήταν πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος έχοντας 18,7 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Ο Άλεξιτς θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν.

Βάσλαβ Σβέρκος ο Τσεχος το ειπε και το εκανε...ΘΕΛΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει τα εξής:

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος.

Ο διεθνής Τσέχος επιθετικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσό για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο.(Είναι μεγάλη υπόθεση η option αγορά)

Tην Κυριακή ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ουίλιαμς και Άλεξιτς διπλο μεταγραφικο χτυπημα ?

Τις υπηρεσίες του Κιθ ΜακΛάουντ για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα στερηθεί ο Πανιώνιος. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέστη κάταγμα σε ένα κόκκαλο του αστραγάλου κατά την διάρκεια του προχθεσινού αγώνα με τον Άρη. Για τις επόμενες επτά ημέρες το πόδι του θα πρέπει να βρίσκεται σε ακινησία, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει θεραπείες.
Ο Σαμόντ Ουίλιαμς είναι σύμφωνα με πηλροφορίες ένας από τους βασικούς στόχους του Πανιωνίου ώστε να ενισχυθεί μεταγραφικά, ειδικά τώρα που τραυματίστηκε ο ΜακΛίοντ.
Ο 35χρονος Αμερικανός (1.85), ξεκίνησε φέτος στην Ογιάκ Ρενό στην Τουρκία ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές Ισπανικές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια και η Μάλαγα. Το θετικό στην περίπτωση του είναι ότι κατέχει και διαβατήριο Γεωργίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει οι πρώτες επαφές στο οικονομικό κομμάτι.
Ο Μίλουτιν Άλεξιτς είναι ο πρώτος στόχος του Πανιωνίου για τη θέση του Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ λογικά θα πάρει μεταγραφή για την Παρτιζάν. Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ είναι πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος (18,7π.) παίζοντας με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τη σεζόν 2005-06 είχε περάσει για ένα φεγγάρι από τον ΠΑΟΚ.

Βάτσλαβ Σβέρκος ΘΕΛΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Κοντά σε μία ακόμα, πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Πανιώνιος!

Με δηλώσεις του σε τσέχικα Μέσα, ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκάλυψε ότι το πολύ μέχρι την Κυριακή (16/1) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».


«
Κατά 90% φεύγω. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα ταξιδέψω στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει, επίσης από την Ελλάδα, οι Ολυμπιακός Βόλου, Άρης και Πανσερραϊκός: «Προτιμώ να πάω στην Αθήνα. Για την ακρίβεια, να αγωνιστώ στην ομάδα του Μάρτιν Λάτκα».

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, τελικά, ο παίκτης -δανεικός, για έξι μήνες από τη Σοσό- τότε ο Πανιώνιος θα προσθέσει άλλο ένα «όπλο» στην επιθετική του γραμμή, μετά και την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου!

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφη ΝΙΚΟΛΑΟΥ......

Κάτοικος... Νεας Σμυρνης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ίσως και μέχρι αύριο, ο Μάριος Νικολάου! ο Κύπριος μέσος βρίσκεται σε επαφή με τους «κυανέρυθρους» και τους έχει στείλει το μήνυμα ότι θέλει να επιστρέψει, προκειμένου να συμβάλει και αυτός στη μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία.

Χθες οι διοικούντες τον «ιστορικό» επικοινώνησαν εκ νέου με τον Νικολάου, ο οποίος πρέπει να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την κυπριακή ΑΕΛ (εκπνέει το 2012) για να υπογράψει στον Πανιώνιο, μία παράμετρος που βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Κύπριος μέσος έχει τονίσει τις... ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην ΑΕΛ, η οποία δεν κινδυνεύει, ούτε πάντως πάει για πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, δεν εγείρει εμπόδια στον Νικολάου.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η υπόθεση του Γκαλίτσιου βαίνει καλώς, ενώ οι πιο αισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι με τις Σέρρες θα είναι το τελευταίο του ματς με τους Πειραιώτες. Αλλωστε, ο διεθνής δεξιός μπακ χαφ έχει συνειδητοποιήσει και αυτός ότι στον Πανιώνιο θα έχει χρόνο συμμετοχής σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους».

Η περίπτωση του Σβέρκος είναι στάσιμη, ενώ από εβδομάδα θα υπάρξει εξέλιξη με τον αριστερό μπακ χαφ.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ο Πανιώνιος «άλωσε» το Αλεξάνδρειο

Τη μεγαλύτερη φετινή νίκη του πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος «άλωσε» το Αλεξάνδρειο κερδίζοντας τον Αρη με 84-89.
Θύτης των «κιτρίνων» ήταν ο υπό αποχώρηση Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος μάλιστα είχε απορριφθεί δις από τον Αρη στη διάρκεια της χρονιάς! Η νίκη του Πανιωνίου ήρθε παρά τον τραυματισμό του Κιθ ΜακΛίοντ στο 13' (ο Μπατής έκανε εξαιρετική δουλειά στη θέση του). Κόβιλ και Παραγιός έκαναν πάρτι απέναντι στη μετριότατη φροντ λάιν του Αρη.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 44-42, 63-66, 84-89.

ΑΡΗΣ: Μπράουν 6 (2), Ντάνστον 9, Ταπούτος 21 (3τρ., 10ρ.), Τάκερ 6, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 10, Χαραλαμπίδης 14 (2), Μπορόβνιακ 7, Χρυσικόπουλος 1, Σλούκας 10 (2).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΜακΛίοντ 4, Αθανασούλας 3 (1), Βούγιανιτς 24 (3τρ., 8ασ.), Γιαννόπουλος 4, Τσιάρας 5 (1), Μπατής 19 (2), Γιάνκοβιτς, Ιωάννου, Σαρικόπουλος, Κόβιλ 18 (7ρ.), Παραγιός 10, Μπάρλος 11 (1).

Μπερνάρ Κουμορτζί Είμαι αφοσιωμένος αλλα έχω φιλοδοξίες

Αναλυτικά, η δήλωση/διάψευση του Μπερνάρ Κουμορτζί:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδέποτε πίεσα, είτε έμμεσα, είτε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μου, ώστε να μεταγραφώ σε άλλο σύλλογο.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με μειώνουν ως προσωπικότητα, αλλά και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Συνεχίζω να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, μετά τη δίμηνη απουσία μου, να επανέλθω το συντομότερο στον κατάλληλο αγωνιστικό μου ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανακάμψει.

Είμαι αφοσιωμένος στον Πανιώνιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να έχω φιλοδοξίες. Η προσπάθεια μου για να τις εκπληρώσω γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα στο γήπεδο
».

Κρις Μονρό αν ο Ρούμπεν Ντάγκλας πει οχι

Ο Κρις Μονρό αποτελεί την εναλλακτική λύση του Πανιωνίου στην περίπτωση που ούτε απόψε απαντήσει ο Ρούμπεν Ντάγκλας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπρίντιζι, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο "κόπηκε"από την ιταλική ομάδα. Ο 30χρονος γκαρντ είναι πλέον καλά και εκτός απροόπτου αν τελικά προχωρήσει η δική του περίπτωση θα έρθει στην Αθήνα για δοκιμή.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Μετα τον Μητρογλου και 2 Φορ ?



Διπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Πανιώνιος! Μετά την οριστική συμφωνία για την απόκτηση
του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, βρισκόμαστε πολύ κοντά και στον Βάτσλαβ Σβέρκος,γιατι αποφάσισε να μην αφήσει στο «συρτάρι» την περίπτωση του διεθνούς Τσέχους, ειδικά από την στιγμή που υπήρχε πρόσφορο έδαφος για την ολοκλήρωση της μετακίνησης, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Έτσι, προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με την γαλλική ομάδα και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο την επιθετική του γραμμή.

Ο 27
χρονος επιθετικός έχει 44 συμμετοχές και έντεκα γκολ με την φανέλα της Σοσό από το 2009 μέχρι και σήμερα και έντεκα συμμετοχές με τρία γκολ στην εθνική ομάδα της Τσεχίας με την οποία πήρε μέρος στο EURO 2008.

Έτοιμος για Λιβαδειά όπως όλα δείχνουν είναι να μετακομίσει ο Μποσκο Μπαλαμπαν, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ...

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ


Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη.
Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή".

Τώρα αυτό που απομένει είναι να δείξει και στην πράξη ο Μήτρογλου ότι είναι μεγάλος παίκτης, να βγάλει τον εγωισμό του στο γήπεδο και με την απόδοσή του και τα τέρματα που θα πετύχει να δείξει ότι ο Βαλβέρδε έκανε λάθος που δεν τον εμπιστεύτηκε!



Συμφωνία με Μήτρογλου

Ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Γεράσιμος Βεντούρης ανακοίνωσε μέσω του Sentra 103,3 την προφορική συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου. «Προφορικά έχει συμφωνήσει και σήμερα αναμένεται να τελειώσει το θέμα», είπε.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η Συγνώμη του Γεράσιμου Βεντούρη

Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για το θέμα που δημιουργήθηκε με την μη ολοκλήρωση του δανεισμού του Μήτρογλου, ζήτησε ο Γεράσιμος Βεντούρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Παράλληλα δικαιολόγησε την αντίδραση των φίλων των «κυανέρυθρων» και ξεκαθάρισε: «Αν ήξερα ότι υπήρχε μια περίπτωση να μην έχω την Τετάρτη το βράδυ το δελτίο του Μήτρογλου δεν θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση τη μεταγραφή του Μανιάτη».

Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος Βεντούρης μίλησε στον Sentra 103,3:

Για τον Μήτρογλου: «Δεν έχουμε κάτι καινούργιο. Εάν προκύψει τελικά συμφωνία με τον Μήτρογλου έχει καλώς, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε και με Plan B. Αυτό μπορεί να είναι δανεισμού άλλου παίκτη από τον Ολυμπιακό, ή μεταγραφή ξένου παίκτη. Στην περίπτωση αυτή θα ζητήσουμε και άλλα χρήματα. Με απογοήτευσε το ότι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Το βάρος πέφτει όλο πάνω μου. Δεν φοβάμαι να παραδεχθώ τις ευθύνες μου. Μιλώντας την Τετάρτη το πρωί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αυτοί ήταν σίγουροι ότι μέχρι το βράδυ θα είχε κλείσει το θέμα με τον Μήτρογλου και έτσι προχώρησα στην παραχώρηση του Μανιάτη. Το λάθος μου ήταν ότι αφού είχα τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, δεν φαντάστηκα ότι ο παίκτης θα έλεγε ότι δεν πάω στον Πανιώνιο. Τα ανταλλάγματα της ΑΕΚ για τον Μανιάτη σίγουρα δεν ήταν καλύτερα. Το απόγευμα στη συνάντηση που θα έχω με τον κ. Μαρινάκη θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα Μήτρογλου και αν τελικά δεν ολοκληρωθεί τι θα κάνουμε. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου, πιθανόν αν ήμουν και εγώ στην κερκίδα μπορεί να είχα την ίδια αντίδραση. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο. Αν ήξερα ότι υπήρχε μια περίπτωση να μην έχω την Τετάρτη το βράδυ το δελτίο του Μήτρογλου δεν θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση τη μεταγραφή του Μανιάτη».

Για την περίπτωση Κουμορτζί: «Εφόσον τα ανταλλάγματα είναι τα σωστά δεν νομίζω να ματαιωθεί η παραχώρηση του Κουμορτζί».

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

0-2 Ηττα και απο την Ξάνθη

Μετά από 3-4 ώρες ηρεμίας που χρειαζόμουν για να καταλάβω τι είδα σήμερα μπορώ να πω ότι η ομάδα απλός δεν υπάρχει.... Δεν είναι μόνον ότι μας λείπει ο καθαρός φορ που θα μπορέσει να βάλει το γκολ, δεν είναι ότι μας λείπει ένας δημιουργικός χαφ που θα δώσει την σέντρα στον επιθετικό η ο αριστερός, κεντρικός αλλα και δεξιός μπακ στην άμυνα, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..... ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, οι μόνοι που έσωσαν τα προσχήματα ως προς την απόδοσή τους ήταν οι Κοντοες , Ομο και Τσοτσα που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους τι να κάνουμε αυτό μπορούν αυτό έδωσαν.. Οι άλλοι.... τι να πω για αυτούς, δεν υπάρχει αυτός ο Βαρο δεν κάνει ούτε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ούτε ο Μπελιτς ούτε ο Κουκετς, ούτε ο Γουνδουλακης,ούτε ο Σκούρτης, για τους άλλους είναι εμφανές πλέον ότι δεν θέλουν να παίξουν, ο καθένας για δικούς του λόγους(Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί) ενώ οι υπόλοιποι ήταν πολύ μέτριοι(Σιόβας,Λατκα και Σαμαρης)..Αυτό για το κομμάτι των παικτών, συν ότι δεν έχουμε διοίκηση, προπονητή, ε τι άλλο θες.....? Αυτος ειναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τους......ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ....Αρε Μαχο ο μόνος που έχει μείνει και που κάνει την διαφοραείναι αυτός ο τερματοφύλακας μετά το χάος, πραγματικά ο τελευταίος των Μοϊκανών...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής)
: Μπέλιτς, Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Βαρό, Κούκετς (36΄ Σκούρτης), Κουμορτζί (62΄ Γουνδουλάκης), Σάμαρης (32΄ Όμο), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
Στον πάγκο
: Παναγόπουλος, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Σαλαλί

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος)
: Λυμπερόπουλος, Μπόατενγκ (68΄ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Κωστούλας, Βάλλας, Μαρσελίνιο (54’ Αντεφέμι), Πόι (81΄ Κιντάνα), Σουάνης, Μπέρτος, Τζάγκι, Κατόνγκο
Στον πάγκο:
Γκσπούρνινγκ, Μπούγκα, Κομεσίδης, Στιούαρτ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ:
Πάνου (Αιτ/νίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

Πανιώνιος -Ηρακλή 94-76

Οι Κυανέρυθροι χάρη στον Βιούγιανιτς, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σπουδαία νίκη που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Περισσότερα σε λίγο...


Για το ποδόσφαιρο δεν αναφέρω τίποτα γιατί θα εκραγώ στο πληκτρολόγιο....

Πανιώνιος -Ηρακλή 94-76

Οι Κυανέρυθροι χάρη στον Βιούγιανιτς, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σπουδαία νίκη που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Περισσότερα σε λίγο...


Για το ποδόσφαιρο δεν αναφέρω τίποτα γιατί θα εκραγώ στο πληκτρολόγιο....

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΣΤΕΡΩΝ


Η ιστορία των μετακινήσεων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου προς τις τρεις ομάδες, που είχαν δημιουργήσει τον «συνεταιρισμό» του ΠΟΚ, αρχίζει προτού ακόμη καθιερωθεί το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Το πρώτο κεφάλαιο είχε ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος το 1955 εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές ρυθμίσεις της ΕΠΟ για τις μεγάλες ομάδες και υπογράφει στην ΑΕΚ. Εκείνο το καλοκαίρι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφήνει ανοικτό το παράθυρο της μεταγραφής χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας του ποδοσφαιριστή, με «αντάλλαγμα» τον διετή αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από κάθε επίσημο ματς. Ο Νεστορίδης ήθελε να φύγει από τον Πανιώνιο ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά δεν πήρε εγγυήσεις από τον Εθνικό για τις 150.000 δρχ. που του είχε υποσχεθεί και η μεταγραφή ναυάγησε.

«Στις 9 Ιουλίου 1955 κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Νεστορίδης υπέγραψε δελτίο με αποκλεισμό στην ΑΕΚ. Για να μην 'ενοχληθεί' μέχρι το τέλος των μεταγραφών επρόκειτο να φύγει για το Κάιρο μαζί με τον σύμβουλο-εφοπλιστή τότε της ΑΕΚ Νίκο Γκούμα», γράφει χαρακτηριστικά η «Αθλητική Ηχώ». Η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων μάλιστα θέλησε να πιέσει τον Πανιώνιο τον επόμενο χρόνο για να δώσει τη συγκατάθεσή του και να αγωνιστεί ελεύθερα ο Κώστας Νεστορίδης, αλλά τελικά η απειλή πως θα αποκτούσε με αποκλεισμό τους Θανάση Σαραβάκο, Κωνσταντινίδη και Χρονόπουλο δεν βοήθησε και έπαιξε το 1957.

Το ξεκίνημα που έγινε, με το... αριστερό ουσιαστικά, προδίκαζε πως και η συνέχεια θα ήταν παρόμοια. Ελάχιστες από τις κινήσεις είχαν φυσιολογικές διαπραγματεύσεις, με πιο κραυγαλέα την υπόθεση του Θωμά Μαύρου, ο οποίος μετακινήθηκε τελικά στην ΑΕΚ με… απόφαση πολιτικού δικαστηρίου. Σίριαλ έγινε και η μετακόμιση του Νίκου Αναστόπουλου στον Ολυμπιακό, με τον ποδοσφαιριστή να απειλεί πως δεν θα αγωνιστεί πάλι με τα χρώματα του Πανιωνίου αν δεν τον παραχωρήσουν. Τελικά πήγε στους Ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 1980 και μάλιστα ήταν ο μοναδικός που έφυγε δύο φορές προς την ίδια ομάδα, αφού το 1988, μετά την Αβελίνο, επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη και έφυγε πάλι για τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 1989.

Στη μεταγραφή του Δημήτρη Σαραβάκου υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Η διοίκηση του Πανιωνίου άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορέσουν οι Κυανέρυθροι να κάνουν αντιπροσφορά και να μην καταλήξει ο «μικρός» στον Παναθηναϊκό. Τελικά δεν τα κατάφεραν και ντύθηκε στα πράσινα. Στην υπόθεση του Σπύρου Μαραγκού, το καλοκαίρι του 1989, μίλησαν για σαμποτάζ ώστε να μείνει ελεύθερος και να καταλήξει στον Παναθηναϊκό, ενώ περίεργη ήταν και η υπόθεση του Λεωνίδα Βόκολου που δεν τα βρήκε με τους Κυανέρυθρους για την ανανέωση συμβολαίου και υπέγραψε ως ελεύθερος. Ακόμη πιο αθόρυβη ήταν η μετακίνηση του Χάρη Κοπιτσή στην ΑΕΚ, αφού ήταν εκτός πλάνων για τον Πανιώνιο και αφού τον άφησαν ελεύθερο συνέχισε την καριέρα του στους Κιτρινόμαυρους.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Πανιώνιος έγινε πιο ισχυρός διοικητικά, αρχικά με τον Αχιλλέα Μπέο που μάζεψε αρκετά από τα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πώληση των Τζιόλη, Μάντζιου στον Παναθηναϊκό ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ενω των Κόντη, Ρόμπερτς στον Ολυμπιακό ήταν κινήσεις που έφεραν λεφτά στο ταμείο και νέες επενδύσεις σε ταλέντα. Μια από αυτές βέβαια ήταν και ο Γιάννης Μανιάτης που είναι το τελευταίο κομμάτι σε αυτό το παζλ των μετακινήσεων από τον Πανιώνιο στις τρεις ομάδες του ΠΟΚ.

Κορυφαίος βέβαια στον τομέα των πωλήσεων είναι –και με χρηματικές αποδείξεις– ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Το ξεκίνημα έγινε με τον Νίκο Σπυρόπουλο για τον οποίο έριζαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους τελικά να τον αποκτούν αντί 2 εκατ. ευρώ. Τα 3,1 εκατ. ευρώ που έδωσε η ΑΕΚ για τον Ρέφικ Τζιμπούρ ήταν το απόλυτο ρεκόρ για τους Κυανέρυθρους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (11)
1963 Γιαννακόπουλος
1963 Παπουλίδης
1984 Σαραβάκος
1989 Μαραγκός
1994 Λαγωνικάκης
1998 Βόκολος
1998 Φύσσας
2004 Ραγκουέλ
2005 Τζιόλης
2005 Μάντζιος
2007 Σπυρόπουλος

ΑΕΚ (11)
1974 Δέδες
1974 Σκρέκης
1974 Θεοφιλόπουλος
1976 Μαύρος
1976 Ιντζόγλου Μπ.
1979 Καλογερόπουλος
1992 Κοπιτσής
1994 Μιρτσέκης
2007 Ενσαλίβα
2008 Τζιμπούρ
2009 Μάκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (6)
1970 Κουρκουβέλας
1980 Αναστόπουλος
1987 Τσιαντάκης
1999 Κόντης
2001 Ρόμπερτς
2011 Μανιάτης

Eπιστολή Κ. Τσολακάκη

Aναλυτικά

Ανοικτή Επιστολή προς τους Φιλάθλους και Παράγοντες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Ηλία Λιανού, στο contra.gr.

Αγαπητοί φίλοι,

Διάβασα την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Ηλία Λιανού με πολύ προσοχή και ακόμα παραπέρα με ιδιαίτερο σεβασμό και ενδιαφέρον. Αβίαστα αισθάνομαι την υποχρέωση να τον συγχαρώ Δημόσια που προτίμησε την παραίτηση, από την υπογραφή της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ σε έναν …. άγνωστο αγοραστή.

Όμως αυτή την εποχή που ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, το Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ, κινδυνεύουν!!! Εμείς οι παράγοντες θα ήταν καλύτερα να είμαστε στις δηλώσεις μας, πολύ πιο φειδωλή , πολύ πιο προσεκτικοί.

Εξάλλου θα πρέπει να ανακοινώσω και να διαβεβαιώσω πως ο Κώστας Τσακίρης, απογοητευμένος από όλους μας, όταν χάρισε τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, φρόντισε να τον εξοπλίσει κατάλληλα οικονομικά, ώστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να μην υπάρχει το προβλεπόμενο, από τις δηλώσεις του Ηλία Λιανού, οικονομικό άνοιγμα εκατομμυρίων ευρώ. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι προθέσεις του Πανιωνίου ΓΣΣ και του Προέδρου του, είναι οι εξής: Έγκαιρα η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ΓΣΣ να διαλέξει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο (θα αισθανθώ ιδιαίτερη χαρά, αν συγκαταλέγεται και ο Ηλίας Λιανός, στους διεκδικητές).

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ στις 19/12/2010, παρέλαβε με επίσημο ισοζύγιο τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Πληροφορώ και διαβεβαιώνω τους πάντες πως στις 30/06/2011, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, θα παραδώσει την ΠΑΕ σε πάρα πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ παρέλαβε την ΠΑΕ σε θέση βαθμολογική υποβιβασμού και γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν όποιος αγαπά τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, να βοηθήσει με τις πράξεις του, προκειμένου όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι, να ξεπεράσουμε την αγωνιστική κρίση.

Για να ξεπεραστεί η αγωνιστική κρίση της ομάδας μας, χρειάζεται άμεση αλλαγή και βελτίωση του έμψυχου υλικού της.

Η προαναφερόμενη αλλαγή στο σημερινό Πανιώνιο είναι εφικτή μόνο!!! με δούναι-λαβείν, του έμψυχού υλικού μας.

Ελπίζουμε όλοι στον Πανιώνιο, ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ του Προέδρου του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού θα λειτουργήσει θετικά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, παράλληλα και με τα οικονομικά ανταλλάγματα, ώστε να δώσει η ομάδα μας με καλύτερους όρους τον αγώνα της, για το ξεπέρασμα της αγωνιστικής κρίσης που διέρχεται.

Φιλικότατα
Κώστας Τσολακάκης