Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.... Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτές τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού εναντίον Πανιωνίου και Κέρκυρας. Οι δύο ομάδες ζητούσαν αφαίρεση βαθμών ή υποβιβασμό του Πανιωνίου και της Κέρκυρας καθώς θεωρούσαν πως οι δυο ομάδες έκαναν παράνομα μεταγραφές τον περασμένο Γενάρη λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ωστόσο, η Επιτροπή έκρινε πως δεν υπήρξε κάτι παράνομο.
Η συγκεκριμένη απόφαση ουσιαστικά είναι... προάγγελος αυτής της Super League, η οποία θα... στείλει τον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό οριστικά στη Β' Εθνική.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης για να δουν αν θα προχωρήσουν σε έφεση ή θα εγκαταλείψουν τη μάχη.
Η επίσημη ανακοίνωση:
"Αριθμός απόφασης:            1465/2011-12
Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»
Απόφαση:                 Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Αριθμός απόφασης:            1467/2011-12
Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση:                 Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Αριθμός απόφασης:            1/2012-13
Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση:                 Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου