Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Καρνέζης - Γιαννακόπουλος 0-0



ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο 19ΧΡΟΝΩΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.Μπορεί ο παναθηναϊκός να ειχε 36 ευκαιρίες στην εστια μας όμως λιγο έλειψε στο τέλος να κάνουμε την διαφορα.. ο Πανιώνιος έκανε δυο φάσεις στο φινάλε με τον Καρνέζη να λέει «όχι» σε Μενδρινό (90') και Αραβίδη (90+1'), αντίστοιχα. Αραβίδης, Κουρντι και Παντίδος για μια ακόμα φορά απολαυστικοί.
 Ο MVP Νίκος Γιαννακόπουλος τόνισε: «Ένας πολύ καλός βαθμός για εμάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς δείξαμε το χαρακτήρα μας στο γήπεδο και πήραμε αυτό που μας άξιζε. Γενικά δεν έχω παίξει όπως σήμερα. Μου βγήκαν οι πρώτες φάσεις και μετά πήρα ψυχολογία για τη συνέχεια. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο παιχνίδι. Μπαίνεις μέσα κάνεις το παιχνίδι σου και αυτό είναι όλο. Θα κοιτάξουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια με σοβαρότητα».

Ο τεχνικός ηγέτης του Ιστορικού Κωνσταντίνο Παναγόπουλος ειπε

«Επειδή στον διάδρομο ακούω διάφορα περί στατιστικών και ευκαιριών. Ίσως είχαμε παραπάνω κίνητρο επειδή δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη παραμονή. Σεβαστήκαμε περισσότερο τον ΠΑΟ και δεν μιλάω για την ιστορία του αλλά για αγωνιστικούς λόγους», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο οι κλασικές ευκαιρίες ήταν για μας. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να πάει από τα πλάγια και η ποιότητα του είναι στο κέντρο. Αν κάποιοι κρατάνε τους αριθμούς, εμείς κρατάμε την ισοπαλία. Έχουμε δύσκολο ματς απέναντι στη Ξάνθη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι είναι προβλέψιμος ο Παναθηναϊκός αλλά αν βάλουμε κάτω τα αγωνιστικά κριτήρια. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά , ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποιότητα, αν έπρεπε κάποιος να φύγει νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι στον Γιάννη Βονόρτα καλορίζικος και καλότυχος».

Κώστας Μενδρινός

«Για να πάρεις βαθμό στην έδρα του Παναθηναϊκού μετά από δύο ήττες θέλει μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε σε εξαιρετική ημέρα τον Γιαννακόπουλο και πήραμε τον πόντο.
Ήταν λογικό να πιέσει ο Παναθηναϊκός. Από τη στιγμή που δεν έβαλε γκολ δεν θα σταματούσε ποτέ την πίεση. Θέλαμε να κλείσουμε τον άξονά του. Από εκεί και πέρα δεν σκόραρε και πήραμε την ισοπαλία.
Όταν ο Παναθηναϊκός είχε πάει μπροστά για το γκολ, ηταν λογικό να έχουμε αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Καλή η ισοπαλία και προχωράμε».


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Βονόρτας / 4-3-3): Καρνέζης - Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Σεϊταρίδης - Βιτόλο, Σισοκό (70΄ Αποστολόπουλος), Ζέκα - Κουίνσι (46΄ Ντίνας), Φιγκερόα, Μπαρμπαρούσης (79΄ Τοτσέ)
Αναπληρωματικοί: Καπίνο, Τοτσέ, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Ντίνας, Βελάσκες, Αποστολόπουλος.

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος / 4-2-3-1): Γιαννακόπουλος - Κούρος, Παντίδος, Κουλουχέρης, Κούρντι - Σάμαρης (89΄ Παναγιωτούδης), Ρόκας - Κολοβός (65΄ Οκόγιε), Γουνδουλάκης (73΄ Τόσκας), Μενδρινός - Αραβίδης
Αναπληρωματικοί: Περιστερίδης, Ανδράλας, Ντούνης, Τόσκας, Οκόγιε, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης.

ΓΚΟΛ: -

Κίτρινες κάρτες: 22΄ Πίντο - 74΄ Τόσκας, 91΄ Οκόγιε
Κόκκινες κάρτες: -

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α.
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Μαγιάνης (Άρτας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Τέταρτος: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου