Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση στην Α1, όμως ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζεται η επόμενη μέρα, με τις προθέσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αποτελούν το μεγάλο ερωτηματικό. Σε περίπτωση, πάντως, που αποχωρήσει οι "κυανέρυθροι" θα είναι προετοιμασμένοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που ακούγεται έντονα και συγκεντρώνει πόντους για να χριστεί προπονητής στον Ιστορικό είναι ο Νίκος Λινάρδος. Στο... βάθος βρίσκεται και το όνομα του Ηλία Ζούρου, όμως η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη και δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίσουμε αν η διοίκηση θα επιχειρήσει την υπέρβαση. Η περίπτωση του Λινάρδου δείχνει πιο βατή και το σημαντικότερο είναι πως χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων.
Νίκος Βαγγέλης - See more at: http://www.basketworld.gr/2014/06/blog-post_8989.html#sthash.BjZNPfqW.x8ygdAVt.dpuf
Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση στην Α1, όμως ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζεται η επόμενη μέρα, με τις προθέσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αποτελούν το μεγάλο ερωτηματικό. Σε περίπτωση, πάντως, που αποχωρήσει οι "κυανέρυθροι" θα είναι προετοιμασμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που ακούγεται έντονα και συγκεντρώνει πόντους για να χριστεί προπονητής στον Ιστορικό είναι ο Νίκος Λινάρδος.
Στο... βάθος βρίσκεται και το όνομα του Ηλία Ζούρου, όμως η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη και δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίσουμε αν η διοίκηση θα επιχειρήσει την υπέρβαση. Η περίπτωση του Λινάρδου δείχνει πιο βατή και το σημαντικότερο είναι πως χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου