Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ

Κάθε χρόνο μόλις τελειώνει το πρωτάθλημα ξεκινάει ένας τρελός γύρος δημοσιευμάτων πάνω σε νέες μεταγραφές , αποδεσμευσεις, φήμες, προτάσεις και άλλα πολλά, τα οποία είναι αδύνατον να τα θυμάσαι η να κάνεις ένα τσεκ τι πραγματικά ίσχυε από αυτά, έτσι σκέφτηκα να τα έχω εδώ μαζεμένα. Έτσι για ένα τελικό κοντρόλ στο τέλος των μεταγραφών τον Αυγουστο.

24-1 Ενδιαφέρον της ισπανικής Εσπανιόλ για Μανιατη.
06-4 Ενδιαφέρον Κολωνίας για Γιώργο Τζαβέλλα.
16-4 Φήμες μετά από δημοσίευμα σε side στην Γκανα για ενδιαφέρον ARSENAL για Μπενάρντ Κουμορτζί.
19-4 Φήμες μετά από δημοσίευμα σε side στην Γκανα για ενδιαφέρον Παναθηναικου για Μπενάρντ Κουμορτζί.
20-4 Ο Μπερνάρ Κουμορτζί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διέψευσε ότι δέχτηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό.
21-4 Φήμες για ενδιαφέρον για τον Νίκο Αραμπατζή (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ) του Παοκ.
24-4 Δηλώσεις ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Πανιώνιο προέβη ο Μίρνες Σίσιτς του ΠΑΣ με δηλώσεις του στον σλοβενικό Τύπο.
28-4 Φήμες ότι ο Πανιώνιος «βολιδοσκοπεί» τον διεθνή Σουηδό αμυντικό, Φρέντρικ Στουρ αναφέρει ο σουηδικός Τύπος.
04-5 Φήμες για εισήγηση για την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού Μάουρο Ιβάν Όμπολο από τον Μίκαελ Στόρε.
06-5 Δοκιμάζονται δυο Νιγηριανοί. Ο πρώτος είναι ο Τσουκμουόκε Μ΄Γκμπαμ που είναι 18 ετών, επιθετικό χαφ και ο δεύτερος ο Τζέιμς Ακότο που είναι 17 ετών, κεντρικό χαφ, και οι 2 αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα της χώρας τους κάτω των 20 ετών.
07-5 Φήμες για ενδιαφέρον του νεαρού μέσου της Σατορού, Κέβιν Κονστάν (23χρονος)
09-5 Φήμες για ενδιαφέρον για τον Κώστα Μενδρινο του Πας.
10-5 Επίσημη δήλωση στο side της ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μενδρινου από τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.
15-5 Φήμες ότι ο Πανιώνιος κινείται για την απόκτηση του Ντένις Επστάιν του Ηρακλη (24χρονος μεσοεπιθετικός)
17-5 Φήμες ότι έχει βάλει στο «μάτι» ο Πανιώνιος με μορφή δανεισμού τον Κανγκά Ακαλέ ( 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός ) της Λανς σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συνάντηση του προέδρου του Πανιωνίου, Γιώργο Κιντή με τον ομόλογο του στον γαλλικό σύλλογο, Ζερβέ Ματέλ.
18-5 Φήμες για ενδιαφέρον για τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ντούσαν Κούτσιακο (25χρονος πορτιέρο της Βασλούι, δύο φορές διεθνής)
17-5 Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ,έγινε συζήτηση για τον δανεισμό του 26χρονου Σέρβου μέσου, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς.
19-5 Φήμες ότι έκαναν κρούση στον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ( 27χρονον ) οι άνθρωποι του Πανιωνίου σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος …Νέας Σμύρνης ο Κροάτης επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης.
19-5 Φήμες πάντα από τα ΜΜΕ της Γκάνας ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε ο Μπερνάρ Κουμορτζί . Πρόταση 2,6 εκατ. ευρώ από τα «καναρίνια».
19-5 Φήμες μετά από δημοσίευμα σε side στην Γκανα για ενδιαφέρον Ολυμπιακου για Μπενάρντ Κουμορτζί.
19-5 Φήμες ότι ο Παοκ έκανε διερευνητική επαφή με την ΠΑΕ Πανιώνιος για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη .
20-5 Δημοσιεύματα ότι ο έμπειρος μέσος Μανώλης Σκούφαλης εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποτελέσει «παρελθόν» από το ρόστερ της ομάδας έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Κιντή.
21-5 Φήμες για ενδιαφέρον για τον Αυστριακό πορτιέρο της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.
21-5 Δημοσιεύματα λένε ότι οι Τόμας Μπέλιτς και Κώστας Ανδριόλας θα λύσουν τα συμβόλαιά τους, ο Ισαάκ Μπεθέρα επέστρεψε στην Εσπανιόλ που τον είχε παραχωρήσει στους Κυανέρυθρους ως δανεικό. Ότι δεν υπολογίζετε ο Μπουβάλ, οτι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μάριου Νικολάου,ότι δεν θα πληρωθεί η ρήτρα για τον Καστελιόνε, ενώ ότι θα επιστρέψει στην Εσπανιόλ και ο Γουέλινγκτον. Ενώ για τους δυο νεαρούς επιθετικούς Γιάννη Σίμωση και Γιάννη Λουκίνα ακούστηκε ότι θα δοθούν δανεικοί .
22-5 Ενδιαφέρον για Μανιάτη και Τζαβέλα από τον ΠΑΟΚ μέσα στα ανταλλάγματα έχει προταθεί και ο Αραμπατζής.
23-5 Φήμες για επιστροφή με μορφή δανεισμού του Ντάριο Φερνάντες από τον Αρη.
27-5 Ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, Μάρκου Βελλίδη
(23χρονος) .
27-5 Πρόταση ύψους 700,000 ευρώ για τον Τζαβέλα από το Αεκακι για το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη + 2 παίκτες με μορφή δανεισμού και ελευθέρας .
27-5 Πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για τον Τζαβέλα.
27-5 Φήμες για επιθυμία ενίσχυσης στην επίθεση, με τον δεύτερο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, με έντεκα γκολ, Βίκτορα Ιάκομπ του Ηρακλή .
29-5 Φήμες για ενδιαφέρον για τον αριστεροπόδαρο 24χρόνο Ισπανό Μόμο της Χερέθ.
29-5 Φημες για ενδιαφερον για Ελληνα μπακ. Στη λίστα βρίσκονται οι Σακελλαρίου του Πανθρακικού και Κανακούδης, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
29-5 Φήμες να δώσει ως αντάλλαγμα τον Νίκολα Πέτκοβιτς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την μεταγραφή του Τζαβελα .
30-5
Φήμες σύμφωνα με το κυπριακό site sportnetcy οτι ενδιαφερόμαστε για τον 22χρόνο εν ενεργεία διεθνή αμυντικό Αλέξαν
δρο Δημητρίου της Παφου.
30-5
Φήμες για ενδιαφέρον για την αποκτηση του 25χρονου Πολωνου τερματοφύλακα , Γιαν Τσίμερμαν της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
03-06 Φήμες για ενδιαφέρον για την αποκτηση του κεντρικου οπισθοφύλακα της Σαν Μαρτίν, Λεονάρντο Σάντσεζ (είναι μόλις 23 ετών)
04-06 Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι και επίσημα παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα επόμενα τρία χρόνια .
07-06 Η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων του σερβικού Τύπου, τονίζοντας πως δεν έχει κατατεθεί καμία επίσημη πρόταση προς τη γαλλική ομάδα, για τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς.
07-06 Πρωταθηκε ακομα ενας παικτης στον Πανιωνιο ο επιθετικός από της Βενεζουέλα Τζόναθαν Ντελ Βάλε, 20χρονων 7 διεθνείς με την εθνική Ανδρών της χώρας του.
08-06 υπήρξε φήμη και για τον τερματοφύλακα Άριαν Μπεκιάι (33χρον) που αποδέσμευσε η Ανόρθωση.
09-06 Φημες για ενδιαφερον Ολυμπιακου για Μανιατη, Αεκ για Εστογιανοφ και Παναθηναικου για Κουμορτζι.




10-06 Φημες για τον 32χρονο Ολλανδό επιθετικό Γιάν Φένεχορ οφ Χέσελινκ που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου.








11-06 Την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ φαίνεται ότι εξετάζει ο Πανιώνιος για τη θέση του αμυντικού χαφ, είναι 28 ετών, διεθνής με την εθνική Μάλι (26 συμμετοχές, 2γκολ)






11-06
Δημοσιεύματα λένε ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Γιάννη Μανιάτη.
14-06 Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα "ΦΙΛΑΘΛΟΣ", σκέψεις για τον Εστογιάνοφ κανουν στον Παοκ.



15-06 Εχει προταθεί στον Πανιώνιο ο επιθετικός της Σατορού, Αντρέ Τιτί Μπουενγκό και η περίπτωση του εξετάζεται.30χρ (2 φορές διεθνείς με την Αγκόλα)






17-06 Φημες οτι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Νέας Σμύρνης ο Σουμπίνιο , ο μεσος του Εθνικου.




17- 06 Ο Πανιώνιος θα φέρει στην Ελλάδα για δοκιμή, τον 20χρονο Νοτιοαφρικάνο αριστερό μπακ, Σιμπουσίσο Κουμάλο, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του.






18-06 Εκ νέου ενδιαφέρον της
Φενέρμπαχτσε για τον Μπενάρντ Κουμορτζί, για μία ακόμη φορα, ανακαλύπτουν τα γκανέζικα ΜΜΕ. Στο κόλπο για τον ποδοσφαιριστή και η Γαλατάσαραι σύμφωνα με τους Αφρικανούς.



19-06 Φημες για 2 ενδιαφερον περιπτωσεις απο Νιγηρία είναι ο Γαλλο
νιγηριανός επιθετικός Μπιφούμ Τιεβί και ο Νιγηριανός μέσος Χένρι Τσιμέζιωτό) Ο πρώτος είναι 18 ετών (13/5/1992), διακρίνεται για την ταχύτητά του και το καλό του αριστερό πόδι, ενώ ο δεύτερος είναι 17 ετών (8/7/1993) και έχει περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα.






22-06 Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Πανιωνίου βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Ορέστης Καρνέζης και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες οι «κυανέρυθροι» να προχωρήσουν σε πρόταση δανεισμού του 25χρονου πορτιέρο.








25-06 Αιγυπτιακά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον των «κυανέρυθρων» για τον 21χρονο μεσοεπιθετικο της Αλ–Αχλί, Μοσταφά Αφρότο. Με μορφή δανεισμού και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί το επόμενο καλοκαίρι.





25- 06 Επίσημα παίκτης του Πανιωνίου είναι από σήμερα ο
Γιούργκεν Μάχο, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Αυστριακός τερματοφύλακας.
26-06 Ο Ολυμπιακος κατέθεσε πρόταση για τον Μπερνάρ Κουμορτζί ύψους 1.5 εκατ. ευρώ. Επίσηςεχει και τον Ντένις Επστάιν ως αντάλλαγμα.

26-06 Στην Πενιαρόλ θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τον Πανιώνιο για τον επόμενο χρόνο ο Φαμπιάν Εστογιανόφ .

26-06 Οι αποχωρήσει στον Πανιώνιο δεν σταμάτησαν στον Ουρουγουανό, αφού παρελθόν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης αποτελεί και ο Μανώλης Σκούφαλης. Ο Έλληνας άσος έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιό του.




28-06 Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Β
ασίλης Σκούρτης. Ο νεαρός επιθετικός ήταν μέλος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.







30-06 Φρανσίσκο Παβόν εξηγεί η ιστοσελίδα «elperiodicodearagon», η οποία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Πανιωνίου !!!! Καλα δεν παιζει ομως ουτε μια στο εκατομμυριο.





01-07 Τον Γάλλο αμυντικό χαφ Νατανιέλ Βιρέ δοκιμάζει από προχθές ο Πανιώνιος. Ο 19χρονος άσος είναι διεθνής στις μικρές εθνικές ομάδες των «τρικολόρ» αγωνιζόταν στην ομάδα U-19 της Οσέρ






02-07
ο Λουίς Γκαρσία της Ράσινγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο
.




03-07 Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκονται οι Ισαάκ Πούπο και ο Χουάν Φουενμαγιόρ.Ο Ισαάκ Πούπο είναι επιθετικό χαφ, 25 ετών, και από το 2007 αγωνίζεται στο Αζερμπαϊτζάν με τα χρώματα των Κάραμπαχ και Μούγκαν Σαλιαν, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Λιβερίας.

Από την πλευρά του ο Χουάν Φουενμαγιόρ προέρχεται από την Βενεζουέλα και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, σε μία θέση που ο Πανιώνιος ψάχνει για παίκτη. Είναι τριάντα ετών και αγωνιζόταν στη Νορβηγική Βαλερέγκα.






04-07 Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Πανιωνίου με τον Οράσιο Καρντόσο...!!!










06-07 Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ, στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για να προσελκύσει νέα ταλέντα απ όλη την Ελλάδα ,ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Πολίμου από τον Πανιώνιο Καλαμάτας. Ο Ηλίας Πολίμος είναι γεννηθείς το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ.



10-07 ο 20χρονος αμυντικός μέσος, Ούρος Μάτιτς και ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ, Ιν Γου Έο απορρίφθηκαν από τον προπονητή του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε.






10-07 Ο Ράνσφορντ Οσέι (20χρ) βρίσκεται στην Ουγγαρία με την υπόλοιπη αποστολή του Πανιωνίου , Γκανέζος επιθετικός, Ο Οσέι αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, όμως μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.Δανεικος στην Τβέντε απο την Μακάμπι Χάιφα.





11-07 Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεωνίδας Παναγόπουλος. o 23χρονος τερματοφύλακας που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, συμφώνησε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» για διετές συμβόλαιο.





11-07
ο Γιάννης Σιδεράκης Ο 23χρονος τερματοφύλακας δεν τα βρήκε με τον Πανιώνιο στο οικονομικό μέρος. ο 24χρονος Αλβανός αριστερός μπακ Ρενάτο Αράπι ειναι υπο δοκιμη στην Ουγγαρια.

12-07 Στην Ουγγαρία βρίσκεται και ο 19χρονος αμυντικός, Νίκος Ζιάμπαρης, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα νέων της Αεκ και προορίζεται για τους μικρούς του Πανιωνίου, αν πείσει για την αξία του.

13-07 Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση των Αλέξανδρος Κούρος (γεν. 1993) προέρχεται από τα Αστέρια Δραπετσώνας και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, Γιώργο Ζυγογιάννη (γεν. 1994) αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή από τον Κραταιό Βοιωτίας και του 18χρονου δεξιου μπακ-χαφ Παναγιώτη Σπυρόπουλο απο τον Αήττητο Σπατών.

15-07 Από τη διοίκηση του Πανιωνίου δήλωναν άγνοια για τα γαλλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας της Νέας Σμύρνης για τον 21χρονο επιθετικό της Σατορού Μοχάμεντ Χαλάλι.



19-07 Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Πανιωνίου βρίσκεται ο Σαμί Τραορέ
σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για πιθανή απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν από τους «κυανέρυθρους».




19-07 Τα νέα πρόσωπα που δοκιμάζουν οι "κυανέρυθροι" είναι ο Γκανέζος Σαμσού Αλ Χασάν και ο Γαλλοαλγερινός Μοχάμεντ Σαλάλι, οι οποίοι θα προπονούνται με την ομάδα του Πανιωνίου για τις επόμενες ημέρες.




19-07 Τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου ανακοινώνουν την απόκτηση 2 νεαρών ποδοσφαιριστών για την ομάδα Κ-17. Αμφότεροι είναι γεννηθέντες το 1996.Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Ρουσάκη, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αποκτήθηκε από το Τυμπάκι Κρήτης και τον Ναπολέοντα Γκούμα, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Θύελλα Ραφήνας.

21-07 Μπορεί ο Πανιώνιος να τα είχε βρει σε όλα με τον Χοσέ Μανουέλ Κασάδο, αλλά τελικά ο Ισπανός άσος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί ο 24χρονος άσος αξίωσε περαπάνω λεφτά με συνέπεια οι «κυανέρυθροι» να αποσυρθούν.

22-07 Ο Ισαάκ Πούπο, ο Λιβεριανός αμυντικός χαφ πήρε μέρος σε όλη την προετοιμασία και έπεισε τον Μίκαελ Στάρε, με τον Σουηδό να εισηγείται την απόκτησή του. Ο 25χρονος παίκτης έπαιζε στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάχ, ενώ είναι διεθνής δύο φορές με την Εθνική Λιβερίας.



26-07 Μουντιαλικός παίχτης προτάθηκε στους «κυανέρυθρους»...πρόκειται για τον Αουρελιάνο Ραμόν Τόρες (Σαν Λορέντζο), που αγωνίστηκε στα γήπεδα της Ν. Αφρικής με την Παραγουάη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής (31 συμμετοχές, 2 γκολ) μπορεί να παίξει με ευχέρεια όλη την αριστερή πλευρά και οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στις 250.000 ευρώ.


27-07 Στο Καρπενήσι θα βρίσκονται και έξι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές όπου θα περάσουν από το… κόσκινο του Μίκαελ Στόρε και ανάλογα με την εικόνα που θα βγάλουν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αποκτήσεις. Οι υπό δοκιμή παίκτες είναι οι:
Mohamed Chalali, Γαλλο-Αλγερινός, επιθετικός, 21 ετών (1989), διεθνής με την Κ-20 της Αλγερίας
Godfred Saka, Γκανέζος, δεξί μπακ-χαφ, 21 ετών (1989)
Osadebamwen Moses Okoro , Νιγηριανός, δεξί εξτρεμ, 20 ετών (1990)
Solomon Okpako, Νιγηριανός, μέσος, 20 ετών (1990), διεθνής με την Κ-20 Νιγηρίας, διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας.
Ejike Uzoenyi , Νιγηριανός, αριστερό χαφ, 22 ετών (1988)
Patrick Phungwayo, Νοτιοαφρικάνος, αμυντικός, 22 ετών (1988)

28-07 Για την απόκτηση του Μανώλη Μονιάκη κινείται ο Πανιώνιος, οι «κυανέρυθροι» έχουν «κλείσει» από τώρα τον 22χρονο αμυντικό του OΦH, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει τον Δεκέμβριο με την κρητική ομάδα, αφού η προσπάθεια που κατέβαλλαν για να τον αποκτήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έπεσε στο κενό, λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του συλλόγου του Hρακλείου.

28-07 Παίκτης του Πανιωνίου είναι πλέον ο Φρανκ Κεντρέ, όπως μεταδίδει και η «Equipe». Ο Γάλλος αμυντικός που βρισκόταν και στο στόχαστρο της Πιτέρμπορο, αρνήθηκε να μετακομίσει στο Νησί, επιλέγοντας τους «κυανέρυθρους».

28-07 Αφού εξασφάλισε το ελεύθερο από τον Ολυμπιακό, ο Ντένις Επστάιν αναμένεται στα γραφεία του Πανιωνίου προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του στη Νέα Σμύρνη.

03-08 Ο Βιτορίνο Αντούνιες που ανήκει στην Ρόμα, βρίσκεται στο στόχαστρο των Κυανέρυθρων. Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη στην «Εξέδρα», τονίζοντας όμως πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, «Tuttosport». Εκτός από τους Ιταλούς, στον Πανιώνιο αναφέρθηκαν και οι Γάλλοι. Σύμφωνα με τις «Equipe» και «Parisien», οι Κυανέρυθροι και η Αρλ Αβινιόν ενδιαφέρονται για τον 34χρονο στόπερ από το Μάλι Σάμι
Τραορέ.



04-08 Την απόκτηση των Βαζ Τε και Πούπο ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» υπέγραψαν για τρία χρόνια με τον Πορτογάλο επιθετικό και για 5 με τον Λιβεριανό μέσο.


05-08 Το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνειο, σαν υποψήφιος για να
καλύψει το κενό του αριστερού μπακ είναι εκείνο του έμπερου Εμιλ Γιόχανσον της Μολντε. Ο 24χρονος διεθνής άσος έχει παίξει 10 ματς φέτος με τη Μόλντε.






10-08 Παίκτης του Πανιώνιου πρέπει να θεωρείται ο Πάτρικ Φουγκάιο,Ο δρόμος για την απόκτησή του άνοιξε από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και ο Εντιν Τσότσαλιτς (φωτό) λογίζεται πλέον ως κοινοτικός.




12-08 Μπορεί ο Φρανκ Κεντρέ να απάντησε θετικά στην πρόταση του Πανιωνίου και να ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, ωστόσο δεν θα γίνει τελικά κάτοικος "πλατείας". Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν ικανοποιητικά και έτσι η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.



13-08 Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γιαχμίρ Χίκα και συζητά με ανθρώπους του Πανιωνίου του ενδεχόμενο ένταξής του στους Νεοσμυρνιώτες. 22χρονος Αλβανός μέσος, Ο παίκτης ανήκει στη Γερμανική Μάιντς με την οποία όμως είχε μόλις 13 συμμετοχές από το 2008 και μετά. Τη σεζόν είχε μία πολύ καλή σεζόν στα Τίρανα με 32 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ τη σεζόν 2006-07 είχε βρεθεί και στο ρόστερ της Ρόζενμόργκ. Δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου θέλουν τον Πανιώνιο να εξετάζει την περίπτωση του Χρήστου Μελίσση , για να καλύψει το κενό στην άμυνα.



15-08 Στην απόκτηση του 22χρονου μέσου, Γιαχμίρ Χίκα, προχώρησε ο Πανιώνιος.Ο διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μάιντζ έναντι του ποσού των 120.000 ευρώ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+1 ετών.





16-08 Στον Πανιώνιο φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής. Πρόκειται για τον Τζέι Ντεμέριτ, βασικό στόπερ των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής,Ο 31χρονος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Γουότφορντ και φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.Φέρνει «Μουντιαλικό» ο Πανιώνιος



16-08 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Derby News», ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται έτοιμος να προσφέρει στον Πανιώνιο τον Μελίσση ως έμψυχο αντάλλαγμα και χρήματα έτσι ώστε να πείσει τους «κυανέρυθρους» για την παραχώρηση του Μπερνάρ Κουμορτζί.

17-08
Προτάθηκε ο Pακόν . O λόγος για τον 26χρονο Γάλλο μέσο Tιερί Pακόν, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην αγγλική Tσάρλτον και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εξαιρετικός στον ανασταλτικό τομέα.


19-08 Την περίπτωση του Σεντρίκ Βαρό παλεύει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν ανανέωσε το

συμβόλαιό του με τη Σεντ Ετιέν και έμεινε ελεύθερος να
Ανακοίνωσε Βαρό  συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.



19-08 Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα πλέον ο Σεντρίκ Βαρό, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «κυανέρυθρους» το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8).

23-08 Aπό τον Πανιώνιο επιβεβαίωσαν χθες ότι στο «στόχαστρό» τους βρέθηκε ο 31χρονος Πέτερ Λουσέν, πλην όμως η περίπτωσή του δεν προχωράει. Λουσέν ήταν και πέρασε Oπως υποστήριζαν οι ιθύνοντες της ομάδας της Nέας Σμύρνης ο Γάλλος αμυντικός χαφ αφενός έχει ακριβό κασέ, αφετέρου έψαξαν και διαπίστωσαν ότι τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.


26-08 Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής θα δοκιμαστεί στον Πανιώνιο. Πρόκειται για τον Αλφα Μπα, ο οποίος είναι σέντερ μπακ -αγνώστου ηλικίας- της Ουακάμ, ομάδας της πρώτης κατηγορίας στη Σενεγάλη, και μετράει μία συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.


27-08 Επίσημη πρόταση από το εξωτερικό για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Κιντής,
(Γανδη) αλλα αποφάσισε να μείνει μαζί μας.

29-08 Την απόκτηση του Ρόμπερτ Ποπόφ εξετάζει ο Πανιώνιος. ( 28χρονος δεξιός μπακ) πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ, από την οποία, όμως, έμεινε ελεύθερος.

31-08 Αλλαγή πλεύσης στον Πανιώνιο για την περίπτωση του Ρόμπερτ Ποπόφ και όλα δείχνουν πλέον ότι ο Σκοπιανός δεξιός αμυντικός δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας των Νέας Σμύρνης.

31-08 Πρόταση στην Τσάρλτον για την απόκτηση του Τιερί Ρακόν έχει καταθέσει ο Πανιώνιος σύμφωνα με το «skysports.com».

31-08 Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει:

* Λύθηκε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Μπεντί Μπουβάλ.
* Ο Γιάννης Σίμωσης μετεγράφηκε στην ομάδα του Πανθρακικού. Για τη μεταγραφή αυτή ο Πανιώνιος διατήρησε μόνο ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα.
* Δόθηκε δανεικός ο Γιαννης Λουκίνας στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονης για 1 χρόνο.


31-08 Τον 27χρονο Δανό αμυντικό μέσο Κάσπερ Ρίσγκαρντ απέκτησε ο Πανιώνιος απο την Αρμίνια Μπίλεφελντ, με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο.


01-09 Eναν παλιό γνώριμο του Mίκαελ Στόρε από την AΪK Στοκχόλμης προσπάθησαν να φέρουν την ύστατη ώρα στην «πλατεία» οι άνθρωποι του Πανιώνιου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Oπως έγινε γνωστό, η διοίκηση βρισκόταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Bιντεότον για τον εξτρέμ από την Oυγκάντα, Mάρτιν Mουτούμπα, ο οποίος διαθέτει και σουηδικό διαβατήριο.


03-09 Αρκετές προτάσεις ελευθέρων παικτών φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος μέσω fax. Ένα από τα ονόματα που έχει ξεχωρίσει και έχει προταθεί στην μισή…. Superleague, είναι αυτό του Σαμπανί Νοντά που έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι τον περασμένο Γενάρη.
09-09 Κοντά σε μεταγραφή την τελευταία ημέρα της διορίας (10/9) βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο Μαξίμ Παρτούς θα βρεθεί την Παρασκευή στην Ελλάδα για να συνομιλήσει με τον Μίκαελ Στόρεπρώην δεξιό μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είναι μόλις 20 ετών.

10-09 Ο Πανιώνιος συμφώνησε με τον Μαξίμ Παρτούς, έστειλε κανονικά τα χαρτιά στην ΕΠΟ για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή, αλλά η απόκτηση του 20χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (13/9). Οπως και εγινε.



10-09 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ

16-09 Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ghanasoccernet.com, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 220.000 δολαρίων στην γκανέζικη Χαρτς οφ Οουκ για τον αμυντικό Καρίμ Αλχασάν.Ο 19χρονος αποτελεί έναν από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της χώρας, ενώ είναι μέλος και της ομάδας Νέων της χώρας, η οποία θα λάβει μέρος στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα Νέων.




3 σχόλια:

  1. Να προσθέσω ότι 8-6 υπήρξε φήμη και για τον τερματοφύλακα Άριαν Μπεκιάι που αποδέσμευσε η Ανόρθωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το καλοκαιρι θα γράψεις εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή