Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

14-11-12  Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Νέγιαν Μιλοβάνοβιτς, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» αναφορικά με το συμβόλαιό του.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους αναφορικά με τον 28χρονο μέσο. Τελικά κατάφεραν να «σπάσουν» το συμβόλαιο με ευνοϊκά δεδομένα. Στελέχη της διοίκησης δεν πίστευαν πως το θέμα θα λυθεί σύντομα, αλλά πως θα τραβήξει μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Τελικά ο Σέρβος ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση σχετικά με την είσπραξη των δεδουλευμένων και άφησε τα υπόλοιπα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του, οπότε η συμφωνία των δύο πλευρών καταγράφηκε ταχύτατα και εύκολα.
Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πορεία του Μιλοβάνοβιτς στον Πανιώνιο, η οποία είχε διάρκεια σχεδόν 1.5 χρόνο. Συνολικά έπαιξε σε 16 ματς. Ουδέποτε παραπονέθηκε για τον αγωνιστικό του παραγκωνισμό, καθώς αναγνώρισε τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τους τραυματισμούς του. Με τον ίδιο τρόπο δέχθηκε την αποδέσμευσή του. Την Τετάρτη (14/11) αναμένεται να αποχαιρετήσει τους πρώην, πια, συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη του αθηναϊκού συλλόγου, με τα οποία συνεργαζόταν καθημερινά ο πρώην άσος της Λανς και του Ερυθρού Αστέρα.

 30-11-2012 Ο Πανιώνιος τσεκάρει δύο από Φωστήρα!  Ο λόγος για τους 20χρονους Τρύφωνα Τζώνη και Σταύρο Πεταυράκη.
Ο Σταύρος Πεταυράκης
Ο Τζώνης (10/7/1992) θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Football League 2 και αποκτήθηκε την περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο από το Χαϊδάρι, στο οποίο ξεκίνησε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Με ύψος 1,90 μ., διακρίνεται στο ψηλό παιχνίδι αλλά ξεχωρίζει και για τα ηγετικά του προσόντα και την ψυχραιμία που διαθέτει, παρά το νεαρό της ηλικίας.
Ο Τρύφωνας Τζάνης
ο Σταύρος Πεταυράκης (9/11/1992). Το αριστερό μπακ του «φονέα των γιγάντων», ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ έχει παραστάσεις και από τη Football League την περίοδο 2010-2011 φορώντας τη φανέλα του Διαγόρα (16 συμμετοχές). Διεθνής με την Εθνική Νέων, διακρίνεται για την ταχύτητά του και το χαμηλό κέντρο βάρους του.

03-12-12 Ο Γιάννης ΣιδεράκηςΟ νεαρός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και γι αυτόν τον λόγο συναντήθηκε με διοικούντες τον Ιστορικό, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να λύσουν τη συνεργασία τους πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 05-12-12  Το συμβόλαιο του Ρόβα λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου και η ανανέωσή του αναμενόταν να είναι μοναδική κίνηση για παίκτη άνω των 24 ετών. Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν.
Ο Ρόβας είχε προσεγγιστεί και από δύο ελληνικές ομάδες, αλλά ήταν αποφασισμένος να μείνει στον Πανιώνιο. Ωστόσο, η πρόταση από ομάδα του εξωτερικού αλλάζει τα δεδομένα και φυσικά ο Ελευθερόπουλος του ευχήθηκε καλή επιτυχία, αφού καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

06-12-12  Από την ΠΑΕ βεβαίωναν την Τετάρτη ότι η πρόταση που έχει ο Ελληνας μέσος από ομάδα του εξωτερικού βάζει και τους τίτλους τέλους στις σχέσεις των δύο πλευρών οι οποίες είχαν μία εξαιρετική συνεργασία.
Εννοείται όμως ότι (μεγάλο) κενό θα πρέπει να καλυφθεί είτε μεταγραφή νεαρού Ελληνα, είτε με προσθήκη έτοιμου παίκτη αν το δρόμο του Ρόβα ακολουθήσει και ο Κολουχέρης του οποίου το συμβόλαιο επίσης τελειώνει τον επόμενο μήνα.

06-12-12 Ο Πανιώνιος είναι αποφασισμένος να διατηρήσει, στο μέτρο του δυνατού, το ρόστερ του και έτσι ετοιμάζει αναπροσαρμογές συμβολαίων. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται όλοι οι νέοι παίκτες της ομάδας να περάσουν από τα γραφεία και να υπογράψουν νέα συμβόλαια με αυξημένες αποδοχές.

Ο πρώτος που θα κληθεί θα είναι ο Αμίρης Κούρντι, ο οποίος ναι μεν δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, όμως το ταλέντο του δεν αμφισβητείται από κανέναν και για το λόγο αυτό είναι θετική και η εισήγηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Αναμένεται να ακολουθήσουν οι Κούρος, Ντούνης, Σπυρόπουλος, που κάνουν καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας.

06-12-12   Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Ιστορικού Αντώνης Μανίκας και ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου Κώστας Παναγόπουλος πετάχθηκαν μέχρι τη Γλυφάδα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την Προοδευτική.
Τα μάτια των δύο ανδρών ήταν στραμμένα σε συγκεκριμένους παίκτες των δύο ομάδων (νεαρούς Ελληνες) ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

11-12-12   Σενάρια περί κατάθεσης επίσημης πρότασης από τον Πανιώνιο προς την Καβάλα για την απόκτηση του Στέλιου Μαραγκού, είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτερα (10/12).

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «flnews.gr» αναφέρει ότι η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης προς την ομάδα της Καβάλας για να αποκτήσει τον 23χρονο μέσο που εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League.

Να σημειωθεί, ότι ο παίκτης είναι 23 χρονών, οπότε δεν πιάνει χώρο «μεγάλου», καθώς να θυμίσουμε πως η ομάδα μπορεί να ανανεώσει ή να αποκτήσει έναν μόνο παίκτη που είναι άνω των 24 ετών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.












11-12-12  Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον δανεισμό του Άλμπερτ Ρούσσου αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο προπονητής του Πανιωνίου θέλησε να εκμεταλλευτεί τα «κονέ» που έχει στην Ιταλία για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον 16χρονο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» απάντησαν αρνητικά, επειδή τώρα θέλουν να δουλέψουν ένα χρόνο τον πιτσιρικά στην πρώτη ομάδα που αρχίζει να κάνει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.






 11-12-12 Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σιδεράκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρισκόταν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από το 2011 και ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν από τη στιγμή που την τεχνική ηγεσίας της ανέλαβε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».



11-12-12  Μετά τον Γιάννη Σιδεράκη, παρελθόν από τον Πανιώνιο αναμένεται να αποτελέσει και ο Σουλεϊμάν Όμο. Ο Νιγηριανός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενώ ο Πανιώνιος επιχειρεί να κάνει μια μικρή εκκαθάριση προκειμένου να «ανασάνει» ακόμα περισσότερο οικονομικά. «Τελειώνει» και ο Όμο

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να λύσουν την συνεργασία τους και ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του στη λύση του συμβολαίου του και στη συνέχεια να ψάξει να βρει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

13-12-12 "Εδεσε" Κούρντι ο Πανιώνιος
Με τη φανέλα του Πανιωνίου μέχρι το 2016 θα αγωνίζεται ο Αμίρη Κούρντι, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης

19-12-12 
Φετφατζίδης όπως... Μήτρογλου!
Η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη έχει «πέσει» στο τραπέζι της μεταγραφικής αναζήτησης του Πανιώνιου εν όψει Ιανουαρίου!

20-12-12  κοντά στον Πανιώνιο βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος, όπως αποκαλύπτει σήμερα (20/12) η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.
Στην Πλατεία ο Τάτος, στον ΟΦΗ ο Μενδρινός

Μάλιστα, αν ο διεθνής χαφ ενταχθεί στο ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών, τότε - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας - είναι πιθανό ο Κώστας Μενδρινός να γίνει παίκτης του ΟΦΗ!

21-12-12   Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο Βαγγέλης Μπέκας, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/12) η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ μέσω του επίσημου σάιτ της.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν παράπονα από τον Μπέκα για τους τραυματισμούς και την φυσική κατάσταση που έχουν οι παίκτες του Πανιωνίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο νυν γυμναστής της Καλλιθέας Κώστας Παρούσης.

22-12-12  Ο Θέμης Κουλουχέρης θα συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο έμπειρος αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο εξέπνεε στις 31 Δεκεμβρίου, συμφώνησε με τους ανθρώπους
Συμφώνησε για 1,5 χρόνο ο Κουλουχέρης
του Πανιώνιου πριν από λίγες μέρες και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, μέχρι τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή του στην «πλατεία».η ισχυρή προσωπικότητά του, αφού δίπλα του τόσο ο Λαμπρόπουλος όσο και ο Αυλωνίτης έγιναν καλύτεροι.
Ολα αυτά συν βεβαίως το γεγονός ότι ο "Ελέ" ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο Κουλουχέρης, κρατούν τον τελευταίο ως τον Ιούνιο του 2014 στη Νέα Σμύρνη...

23-12-12  Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθούν στον Πανιώνιο από 27 έως 29 Δεκεμβρίου, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ιστορικού στο Κορωπί.

Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές του συλλόγου θα "τσεκάρουν" νεαρά παιδιά, προκειμένου να στελεχώσουν τις ομάδες Κ17 και Κ20 των κυανέρυθρων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στις 14:30 στο Απήλιον στις 27 του μήνα.


28-12-12 Πρόθεση να καλέσει το συντομότερο τους Ντούνη και Κούρο, ώστε να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους, έχει διοίκηση του Πανιωνίου.

Επιβραβεύει Ντούνη και Κούρο
Η προσφορά τους αν μη τι άλλο μέχρι στιγμής στον Πανιώνιο είναι πολύτιμη και αυτό είναι κάτι που φαίνεται πώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διοικούντες της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μάρκο Ντούνη και τον Αλέξανδρο Κούρο, την προσφορά των οποίων αναγνωρίζει η διοίκηση των «κυανέρυθρων», πρόθεση της οποίας είναι να αναπροσαρμόσει συμβόλαια των δύο παικτών, με σημαντική βελτίωση των αποδοχών τους.


29-12-12 Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς τα έχει βρει με τον νεαρό παίκτη. Παναθηναϊκός: Πλησιάζει σε Σπυρόπουλο | onsports.gr
Ο 20χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ δεν δέχτηκε την πρόταση του Πανιωνίου για νέο συμβόλαιο, γεγονός που τον έχει βάλει στη… μαύρη λίστα. Βασιζόμενοι σε αυτό, οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο, κάνοντας μια πρόταση στους Νεοσμυρνιώτες. Ο Παναθηναϊκός  δεν προτίθεται να δαπανήσει πολλά χρήματα, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο ο Πανιώνιος θα καταφέρει να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του, από έναν παίκτη που φαίνεται πως δεν θα χρησιμοποιήσει το επόμενο εξάμηνο…


29-12-12 Πρόκειται για τους Χρήστο Καρτσαμπά (είναι 22 ετών, ανήκει στον Πιερικό και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός), Δημήτρη Τόσκα (είναι 21 ετών, επίσης κεντρικός αμυντικός, είχε βρεθεί τελευταία στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ομάδα Β' Εθνικής στην Κύπρο και παλιότερα ήταν στον Πιερικό, έχει πάρει άδεια από τον Πιερικό να δοκιμαστεί στον Πανιώνιο και εκείνος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο. Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι κάπως περίπλοκη, καθώς ο νεαρός δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να αποκτηθεί θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα της Κατερίνης. και Νίκο Βλασσόπουλο (είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και το καλοκαίρι έφυγε από την Παναχαϊκή,πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει αφήσει ικανοποιημένο τον "Ελέ" και όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του. ). Πανιώνιος: «Κλείνει» Τόσκα και Καρτσαμπά | onsports.gr

Οι Νεοσμυρνιώτες αναζητούν παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις όσο και επιθετικό. Από την πλευρά του, ο Ελευθερόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τους «τσεκάρει» και στο σημερινό (15:00) οικογενειακό διπλό των «μεγάλων» με την ομάδα Νέων, η οποία θα βρεθεί αυθημερόν στο Σοφικό Κορινθίας.

31-12-12 Ο Κώστας Παναγιωτούδης παραχωρείται δανεικός από τον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν στους "κυανέρυθρους"
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παραχωρείται δανεικός στους "κυανέρυθρους".
Η σχετική ανακοίνωση για τον 18χρονο μέσο:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Πανιώνιος για τον δανεισμό του Κώστα Παναγιωτούδη ως το τέλος της σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανιωνίου και την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μετακίνησης".

31-12-12  Ανοιχτό δίαυλο με τον Πανιώνιο άνοιξε ο ΠΑΟΚ με τον δανεισμό του Κώστα Παναγιωτούδη στη Νέα Σμύρνη, καθώς εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού.

01-01-13   Δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει τελικά η περίπτωση απόκτησης του Χρήστου Καρτσαμπά.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο Σοφικό Κορινθίας, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ της ομάδας, ωστόσο η διοίκηση του Πανιωνίου θα πρέπει να τα βρει και με τον Πιερικό που ανήκει ο παίκτης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Κατερίνης, με την  ομάδα της Football League να αξιώνει κάποια χρήματα για να παραχωρήσει τον ταλαντούχο άσο.

Από την πλευρά της η διοίκηση των κυανέρυθρων δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει κάποιο ποσό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ αντίθετα δεν έχει αντίρρηση να δώσει έμψυχα ανταλλάγματα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

04-01-13   Ο Δημήτρης Διαμαντάκος δεν υπολογιζόταν από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το δεύτερο μισό της σεζόν και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να διακόψει τον δανεισμό του στην ομάδα του Πανιωνίου.
Ο Έλληνας επιθετικός είχε παραχωρηθεί το περασμένο καλοκαίρι στους κυανέρυθρους με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Ο 20άχρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια Πρωταθλήματος και ένα ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αλλά μόλις στα τρία εξ αυτών άρχισε στο βασικό σχήμα, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει. 
04-01-13 
Τη φανέλα του Πανιωνίου, τουλάχιστον μέχρι το 2014, θα φορά ο Ευθύμης Κουλουχέρης, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, η οποία επισημοποίησε και το «γάμο» με τους Παναγιωτούδη, Τόσκα. Ο Παναγιωτούδης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τόσκας που… κυκλοφορούσε ελεύθερος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια».
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλουχέρη μέχρι τον Ιούνιο του 2014».
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Κώστα Παναγιωτούδη, Δημήτρη Τόσκα.
Ο Κώστας Παναγιωτούδης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ. Θα αγωνίζεται με το νούμερο 94.
Ο Δημήτρης Τόσκας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Θα αγωνίζεται με το νούμερο 33».




04-01-13
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «πράσινοι».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με ημερομηνία έναρξης την 1 Ιουλίου 2013».

04-01-13  Προτεραιότητα στο δεξί μπακ. Η απόκτηση του δεξιού μπακ που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο βρίσκεται στην προτεραιότητα των ανθρώπων του Πανιωνίου. Η ομάδα έχει πλέον μόνο τον Κούρντι γι' αυτή τη θέση και η απόκτηση ποδοσφαιριστή φαντάζει επιτακτική ανάγκη. Τσεκάρονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών Superleague, είτε για δανεισμό είτε για ελεύθερη μεταγραφή. Τέλος, το συμβόλαιο του Ομο αναμένεται να λυθεί και τυπικά τα αμέσως επόμενα 24ωρα. 

04-01-13  Ο Δημήτρης Διαμαντάκος δεν ικανοποίησε το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

  Πανιώνιος: Δεν ικανοποίησε ο Διαμαντάκος | onsports.gr

Ο 19άχρονος επιθετικός δεν άφησε και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στο Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα ο Διαμαντάκος να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκει.

05-01-13 
Ο Πανιώνιος είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Νέος «μνηστήρας» για Γιάννου 
Οι «κυανέρυθροι» - εν μέσω των επαφών που είχαν με τον ΠΑΟΚ για τον Κώστα Παναγιωτούδη - εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο επιθετικό, ενώ έχουν μιλήσει και με την πλευρά του παίκτη.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται αρνητικοί αυτή τη στιγμή, αφού περιμένουν πρώτα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

05-01-13 ο Νίκος Ζιαμπάρης,  τις τελευταίες ημέρες προπονούνταν στο Κορωπί με τους «κυανέρυθρους».

Τσεκάρει Ζιαμπάρη ο Πανιώνιος
Ο γεννημένος το 1991 Ζιαμπάρης, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ παίζει και ως αμυντικός μέσος. Ο Ζιαμπάρης (1.95 ύψος) έμεινε ελεύθερος από τη Κέρκυρα πριν λίγο καιρό και ο πιθανότερος προορισμός να συνεχίσει την καριέρα του, αυτή τη στιγμή, φαντάζει ο Πανιώνιος.

08-01-13  ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Φέρνει πίσω το «παιδί» του
Φέρνει πίσω το «παιδί» του
Την επιστροφή του Κώστα Σταυροθανασόπουλου στη Νέα Σμύρνη εξετάζουν οι άνθρωποι του Πανιώνιου. Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός το καλοκαίρι στον Θρασύβουλο, θα πάρει πιθανότατα μια δεύτερη ευκαιρία από τους «κυανέρυθρους» λόγω και των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Φυλής.
Φέτος είχε 10 συμμετοχές στη Football League, ενώ πέρυσι φόρεσε τέσσερις φορές τη φανέλα του Πανιώνιου δείχνοντας καλά στοιχεία.

 
18-01-13  Σε συζητήσεις με ομάδα της Football League 2 φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος, προκειμένου να παραχωρήσει τον Γιώργο Ζυγογιάννη με την μορφή δανεισμού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "mikriliga", ο ΑΟ Γλυφάδας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αποκτήσει δανεικό τον νεαρό άσο του Ιστορικού, με τις δύο πλευρές μάλιστα να έχουν ξεκινήσει και τις συζητήσεις.

23-01-13  Ντύνεται στα κυανέρυθρα ο Καρτσαμπάς!
 
Θετικό τέλος αναμένεται να έχει τελικά το θέμα απόκτησης του Χρήστου Καρτσαμπά για τον Πανιώνιο.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Πιερικού, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα είχε δοκιμαστεί από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα κυανέρυθρα.

 

24-01-13 

Οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ασλανίδη και όλα δείχνουν πως ο 23χρονος μέσος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού.

Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να έχει βάλει ήδη και την υπογραφή του σε εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. 

Ο νεαρός άσος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟΝΕ, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή.

25-01-13  Τέλος ο Όμο!
 
Παρελθόν αποτελεί από τον Πανιώνιο ο Σουλεϊμάν Όμο.

Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος, ο οποίος από την αρχή της σεζόν δεν υπολογιζόταν από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, κέρδισε την προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος και μετά από συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, σχετικά με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του επιδικάστηκαν (40.000 ευρώ), είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

25-01-13   Στα κυανέρυθρα και ο Γανωτής


Ο μέσος Κώστας Γανωτής, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα των Ιωαννίνων, χωρίς ωστόσο να πάρει πολλές ευκαιρίες, υπέγραψε στους «κυανέρυθρους» αποτελώντας έτσι την τέταρτη χειμερινή μετεγγραφή του συλλόγου.

Ο Γανωτής στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε Ασπρόπυργο, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος.
25-01-13    Επαγγελματίες οι Μπεγλεκτσής, Κωτσαλάς
  Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν την Παρασκευή (25/01) οι Κωνσταντίνος Μπεγλεκτσής, Γιώργο Κωτσαλάς.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα... φυτώρια του συλλόγου, λογίζονται πλέον ως... επαγγελματίες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Κωνσταντίνο Μπεγλεκτσή, Γιώργο Κωτσαλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις ομάδες Κ20 και Κ17 με τις οποίες έχουν αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Μπεγλεκτσής έχει γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου 1995 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ενώ ο Γιώργος Κωτσαλάς έχει γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου 1995 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

25-01-13   Ανακοίνωσε Ασλανίδη, Ποζίδη, Καλογιάννη 


Στην επισημοποίηση τριών μεταγραφικών κινήσεων προχώρησε ο Πανιώνιος.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Ασλανίδη, Ποζίδη και Καλογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Δημήτρη Ασλανίδη, Παντελή Ποζίδη και Παναγιώτη Καλογιάννη.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης αγωνίζεται ως μέσος, έχει γεννηθεί στις 16.8.89 και κατά την φετινή περίοδο κατέγραψε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Αρη.

Ο Παντελής Ποζίδης αγωνίζεται ως αμυντικός, έχει γεννηθεί στις 13.8.93 και προηγούμενη ομάδα του ήταν επίσης ο Αρης.

Ο Παναγιώτης Καλογιάννης αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει γεννηθεί στις 15.3.92 και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Γλυφάδα.

28-01-13 
Παίκτες του Πανιωνίου είναι οι Νίκος Παντίδος και Μιχάλης Τσαμουρλίδης, αφού οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την απόκτησή τους για δυο χρόνια.

Την ενίσχυση από τον Άρη συνέχισαν στον Πανιώνιο, καθώς οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Νίκου Παντίδου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «κίτρινους». Ο 21χρονος στόπερ υπέγραψε για δυο χρόνια, όπως και ο 20χρονος αριστερός μπακ, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Νίκου Παντίδου, Μιχάλη Τσαμουρλίδη.
Ο Νίκος Παντίδος, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχει γεννηθεί στις 19 Απριλίου 1991 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου 1992 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας επίσης για δύο χρόνια (6+ 1,5).

29-01-13 
Έτοιμος να κλείσει σέντερ φορ είναι ο Πανιώνιος, που μετά και τον τραυματισμό του Αραβίδη έχει ξεμείνει μόνο με τον Καμπάνταη. Έχουν έτοιμο παίκτη, αύριο οι εξελίξεις καθώς εξετάζουν κι άλλη περίπτωση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta
.
Έτοιμος να φέρει σέντερ φορ είναι ο Πανιώνιος αφού μετά την αποχώρηση του Διαμαντάκου και τον τραυματισμό του Αραβίδη έχει ξεμείνει μόνο με τον Καμπάνταη για την κορυφή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta ο Ιστορικός έχει προσεγγίσει τον Ταξιάρχη Θανέλλα προκειμένου να τον ντύσουν στα κυανέρυθρα. Ο ταλαντούχος επιθετικός, που το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο τον ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά αγωνίζεται στην ΕΝΑΔ της Κύπρου.
Οι εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή έχουν τραβήξει αρκετά βλέμματα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς ο Θανέλλας έχει ήδη πετύχει 11 τέρματα στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο. Έτσι, πέρα από τον Πανιώνιο τον παίκτη κοιτάζουν και οι Δόξα Κατωκοπιάς και Αλκή.
Οι τελικές επαφές πάντως αναμένεται να γίνουν αύριο, καθώς όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα μία περίπτωση που εξετάζουν στην Πλατεία, η οποία είναι πολύ καλή αλλά συνάμα και πολύ δύσκολη λύση.

29-01-13  Οι νεαρούς Ποζίδη, Καλογιάννη, Ασλανίδη και Γανωτή, το πιθανότερο είναι είτε να δοθούν δανεικοί είτε να πλαισιώσουν ως επί το πλείστον την Κ-20 και ανάλογα τις ανάγκες που θα προκύπτουν, να αλλάζει το... καθεστώς.

31-01-13 
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η μεταγραφή του Ταξιάρχη Θανέλλα στον Πανιώνιο, αφού δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με την ομάδα του. Ψάχνουν εναλλακτική με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.
Για το καλοκαίρι ανανέωσαν το ραντεβού τους Πανιώνιος και Θανέλλας, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν κατάφεραν να τα βρουν με την ομάδα του παίκτη στο οικονομικό.
Έτσι, θα γίνει να επαφή το καλοκαίρι που ο επιθετικός μένει ελεύθερος από την ΕΝΑΔ στην οποία αγωνίζεται και θα είναι πιο εύκολο να «μετακομίσει» στην Πλατεία.
Στον Πανιώνιο μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη «τρέχουν» να προλάβουν την την διορία για τις μεταγραφές, η οποία λήγει αύριο. Πρόθεση πάντως της διοίκησης είναι να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση και όχι για τις εντυπώσεις.
Έτσι, αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο και σε προσιτή τιμή τότε η ομάδα θα συνεχίσει με το υπάρχον υλικό και μέχρι να επανέλθει ο Αραβίδης θα πλαισιώσει τον Καμπάνταη με νεαρούς που υπάρχουν στο ρόστερ.
31-01-13 στοιχεια απο το transfermarket για παικτες μας που εφυγαν η πηγαν δανεικοι (με πρασσινο αστερισκο)

Dimitrios Drosos
Right Wing
23  
  GS Kallithea
  OPAP Football League
free transfer
Panagiotis Kalogiannis *
Centre Forward
20  
  Thrasyvoulos Fylis
  OPAP Football League
-
Miltiadis Kalaitzidis
Left-Back
22  
  AO Proodeftiki Nikea
  Greece
free transfer
Pantelis Pozidis *
Left-Back
18  
  Vyzas Megara
  OPAP Football League
30.06.2013
Angelos Pournos
Defensive Midfield
20  
  Vyzas Megara
  OPAP Football League
free transfer
Panagiotis Spyropoulos
Right-Back
19  
  Panathinaikos Athens
  Super League
35.200 £







Konstantinos Samaropoulos
Centre Back
21  
  Anagennisi Giannitsa
  OPAP Football League
free transfe

01-01-13  Αρνητική ήταν η απάντηση της Καλλιθέας στον Πανιώνιο, στην πρόταση για την απόκτηση του Ματθαίου Μαρουκάκη και του Νίκου Καλτσά. «Πόρτα» για δύο ο ΠανιώνιοςΟ Πανιώνιος, κινήθηκε στο… 90’ των μεταγραφών για την απόκτηση των Ματθαίου Μαρουκάκη και Νίκου Καλτσά, κατέθεσε πρόταση, όμως απορρίφθηκε από την Καλλιθέα και οι δύο παίκτες συνεχίζουν να είναι στην αθηναϊκή ομάδα.

Όπως φαίνεται όμως, ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει την υπόθεση, ειδικά του Μαρουκάκη, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ είναι δεδομένο πως βρίσκεται στην λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

03-03-13 
Στην Αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ υπέγραψε σήμερα ο Ηλίας Πολίμος. Ο 18χρονος καλαματιανός και πολλά υποσχόμενος άσος, είχε μεταβεί πρόσφατα για 10ήμερη δοκιμή στην Νότιγχαμ και εργομέτρικά τεστ, αφού ικανοποίησε το προπονητικό τιμ της Φόρεστ, κλήθηκε σήμερα στο αθηναϊκό κεντρικό ξενοδοχείο continental και παρουσία των διοικούντων του Πανιωνίου έπεσαν οι υπογραφές για επαγγελματικό συμβόλαιο τριών «3» χρόνων.

Για την ιστορία ν΄ αναφέρουμε ότι ο Πολίμος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στους ερασιτέχνες του Πανιωνίου -20 χρόνων, ενώ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από την ακαδημία των Πρασίνων Πουλιών Fair Play των Αντώνη Μαυρέα-Παναγιώτη Πολίμου και σε ηλικία 14 χρόνων μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας που αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια, μετεγγράφηκε στην ομάδα Νέων -17 ετών του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης και την Τετάρτη θα πετάξει αεροπορικός από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Λονδίνο, και στη συνέχεια για τη πόλη του Νότιγχαμ Φόρεστ που θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομώνυμης ομάδας για τα προσεχή τρία χρόνια.



01-03-13
"Τη δική του ευκαιρία να κυνηγήσει μια ευρωπαϊκή μεταγραφή έχει ο 16χρονος άσος του Πανιωνίου, Τάσος Μαρούδας. Πανιώνιος: Δοκιμάζεται στη Σαμπντόρια ο Μαρούδας | onsports.gr
Ο νεαρός επιθετικός, που γίνεται 16 στις 8 Μαρτίου, κλήθηκε να δοκιμαστεί από τη Σαμπντόρια σε καμπ στη Γένοβα. Ο Μαρούδας πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την ομάδα Κ17 του Πανιωνίου, προκαλώντας το ενδιαφέρον των Ιταλών, όπως αναφέρει το sports-academies.gr.
Oι Ιταλοί έστειλαν επίσημα φαξ στον Πανιώνιο μέσω, το οποίο υπογράφει ο γενικός γραμματέας των τμημάτων υποδομής του ιταλικού συλλόγου Αλεσάντρο Τερζι και σε αυτό αναφέρεται πως ο Μαρούδας καλείται στη Γένοβα. προκειμένου να συμμετάσχει σε μία σειρά προπονήσεων και φιλικών αγώνων με το ηλικιακό γκρουπ «Αllievi nazionali» το διάστημα 18-22 Μαρτίου. Αρχικά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο της Σαμπντόρια στο Μπολιάσκο."

07-03-13 

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός αμυντικός της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου Αντώνης Βατουσιάδης. To Sports-Academies.gr, έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει.
Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει απο σήμερα ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Αντώνης Βατουσιάδης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες της Κορίνθου σε ηλικία 5 ετών και στην συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου όπου και ξεχώρισε.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 1996) ο οποίος κλήθηκε πρόσφατα και στην Εθνική ομάδα των Παίδων, θα ενσωματωθεί άμεσα στην Κ17 του Ολυμπιακού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου